~~Ognistorudy Pomidor napisał(a): [Grzech to inaczej chybienie celu. Celem jest życie w zgodzie z Bożym zamysłem, wszystko co rozmija się z Bożym prawem jest grzechem. Grzech wynika z złych pożądliwości i gdy dojrzeje w człowieku jest źródłem jego śmierci - duchowej i wiecznej. Lekarstwem na grzech jest przyjęcie osobiście zbawienia w Jezusie Chrystusie. Bez niego nikt nie może nawet zobaczyć domu w niebie.
"przed ślubem to grzech" - co to jest grzech? wiem co to orzech, ale grzech? w jakiej szkole o tym uczą? zlizywałeś bitą śmietanę z kolana?
~~Ciemnoróżowa Tawułka napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a): [
"Grzech to inaczej chybienie celu. Celem jest życie w zgodzie z Bożym zamysłem, wszystko co rozmija się z Bożym prawem jest grzechem. Grzech wynika z złych pożądliwości i gdy dojrzeje w człowieku jest źródłem jego śmierci - duchowej i wiecznej. Lekarstwem na grzech jest przyjęcie osobiście zbawienia w Jezusie Chrystusie. Bez niego nikt nie może nawet zobaczyć domu w niebie.
czy w ''bożym zamyśle'' było i to że pojawili się homoseksualiści w typie wesołka , gila czy janiaka?
bo po tym co wiemy o nich można wyciągnąć wniosek że w dupeczce mają przyszłość w ''domu bożym '' woląc czerpać z życia tu...na ziemi...
taki to oto stworzyli sobie ''raj'' na ziemi...;)
PanM napisał(a):
DOM PUBLICZNY
~~Jasnofioletowa Lobelia napisał(a):PanM napisał(a):
DOM PUBLICZNY
Weź ty się lepiej biedny człowieku zastanów nad sobą.