~Ognista Firletka napisał(a): Zaś ułożą gównianą kostkę... po co ten remont? Przecież to samo zrobili kilka lat temu i jakość drogi tylko się pogorszyła. Panowie Dziennikarze a może jakieś "śledztwo"w sprawie poprzedniego remontu? Myślę, że ciekawych rzeczy moglibyście się dowiedzieć.....
~~Ruda Rogownica napisał(a):~Ognista Firletka napisał(a): Zaś ułożą gównianą kostkę... po co ten remont? Przecież to samo zrobili kilka lat temu i jakość drogi tylko się pogorszyła. Panowie Dziennikarze a może jakieś "śledztwo"w sprawie poprzedniego remontu? Myślę, że ciekawych rzeczy moglibyście się dowiedzieć.....
nowa nawierzchnia drogi będzie asfaltowa
~~Ognista Firletka napisał(a):~~Ruda Rogownica napisał(a):~Ognista Firletka napisał(a): Zaś ułożą gównianą kostkę... po co ten remont? Przecież to samo zrobili kilka lat temu i jakość drogi tylko się pogorszyła. Panowie Dziennikarze a może jakieś "śledztwo"w sprawie poprzedniego remontu? Myślę, że ciekawych rzeczy moglibyście się dowiedzieć.....
Nie będzie. Cytat "Przebudowa 340 m odcinka będzie polegała na ułożeniu nowej nawierzchni" - od kiedy to asfalt się układa?
~~Ruda Rogownica napisał(a):~~Ognista Firletka napisał(a):~~Ruda Rogownica napisał(a):~Ognista Firletka napisał(a): Zaś ułożą gównianą kostkę... po co ten remont? Przecież to samo zrobili kilka lat temu i jakość drogi tylko się pogorszyła. Panowie Dziennikarze a może jakieś "śledztwo"w sprawie poprzedniego remontu? Myślę, że ciekawych rzeczy moglibyście się dowiedzieć.....
Nie będzie. Cytat "Przebudowa 340 m odcinka będzie polegała na ułożeniu nowej nawierzchni" - od kiedy to asfalt się układa?
Inżynierze drogowcu - do układania asfaltu służy ... układarka
~~Błękitny Suchodrzew napisał(a): A ktoś z urzędników lub mądrych mieszkańców ma coś do powiedzenia na temat zmarnotrawionych pieniędzy na "restaurację" zabytkowej kostki podczas poprzedniego "remontu"? Nie można było wydać raz a dobrze? Każdy kierowca powie, że pieniądze zostały ZMARNOWANE. Kostkę to sobie w historycznym rynku można położyć.