Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA MediaExpert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tatuaż w Bolesławcu

~~Mlecznobiała Kokoryczka niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 10:54
klucznick napisał(a):
~~Czerwonobrunatna Miesiącznica napisał(a):
klucznick napisał(a): jaki trzeba miec iloraz inteligencji zeby sobie lakier samochodowy wstrzykiwac pod skore?

Pierd.... się Ty brudny skur...
a brudny?to dobre jest,to ty musisz być tym co to lakier samochodowy ładuje pod skure.

Skórę - Tępy analfabeto.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Miedziana Nasturcja niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 19:22
Są tatuaże życia ale znają je tyko Ci co je posiadają,
~~Ołowianoniebieska Budleja niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 20:06
Byłem , zrobiłem i robię nadal , jestem zadowolony z Bolesławieckich tatuatorów .
~~Ołowianoniebieska Budleja niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 20:06
Byłem , zrobiłem i robię nadal , jestem zadowolony z Bolesławieckich tatuatorów .
~~Lwica niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 23:48
HugoBoss napisał(a): czytam,ogladam i się śmieje:)ten burak na nodze w stylu jaszczurki to napewno nie deca robota bo znam jego prace jak i studio.sam u niego robie i poprawia mi moje tzw.buraki po tzw,mistrzach tatuażu!!nikomu nie polecam robic tatu u amatorów!!jeśli macie watpliwości wpadnijcie odwiedzic jego studio,najnowsze maszyny do sterylizacji,talent,głowa pełna pomysłów itp.konsultacja jest darmowa wiec nie widze problemu żeby podejsc porozmawiac i napewno wspólnie z decem wymyslicie swój wymarzony tatuaz,czy to pierwszy czy dziesiąty!!

pozdrawiam

HugoBoss napisał(a): czytam,ogladam i się śmieje:)ten burak na nodze w stylu jaszczurki to napewno nie deca robota bo znam jego prace jak i studio.sam u niego robie i poprawia mi moje tzw.buraki po tzw,mistrzach tatuażu!!nikomu nie polecam robic tatu u amatorów!!jeśli macie watpliwości wpadnijcie odwiedzic jego studio,najnowsze maszyny do sterylizacji,talent,głowa pełna pomysłów itp.konsultacja jest darmowa wiec nie widze problemu żeby podejsc porozmawiac i napewno wspólnie z decem wymyslicie swój wymarzony tatuaz,czy to pierwszy czy dziesiąty!!

pozdrawiam

Ja robiłam u Pana Roberta tatuaż, jest piękny, super zrobiony. Mój pomysł i Pana Roberta oko i twórczość stworzyło piękny obraz. Jestem bardzo szczęśliwa że trafiłam na niego z polecenia
~~Wiśniowa Piwonia niezalogowany
5 grudnia 2021r. o 11:07
jak nie wiele potrzeba do szczęścia
~~Krzywy banan niezalogowany
5 grudnia 2021r. o 11:10
~~Wiśniowa Piwonia napisał(a): jak nie wiele potrzeba do szczęścia

Niedziela szczylu ,do kościoła .
~~Różowy Powój niezalogowany
5 grudnia 2021r. o 11:12
Ja sobie zrobię 8 gwiazdek na tym i onym. No to wtedy będę miał poważanie . I będę naprawdę wiarygodny a nie tam jakieś gwiazdki na balkonie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Hubertusowy weekend w Zamku Kliczków!
REKLAMA Robert Obaz