~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): No , po sobotniej zapaści mój ulubiony portal Bolec wrócił do normy :D
Tak więc skorzystam z okazji i spytam Ciebie Przemo , jaja sobie robisz , czy co ? Skąd się wzięła moda na koszulki z napisami ? . Której to modzie ulegasz , a miałem Cię za poważnego faceta z jajami . Jeden bałwan łazi w koszulce KONSTYTUCJA i pewnikiem nie pamięta , że konstytucja podpisana przez jego politycznego adwersarza z 97 roku pozbawia Polaków suwerenności państwowej . Bolo i Olo Sztolcman ( ksywa Kwaśniewski ) w duecie , jak POPIS :D
I Ty teraz Szacowny Ateisto zachowujesz się jak Bolek ? Nie do wiary :D Gdybyś dajmy na to przespacerował się do TVPIS , albo innego TFUvaenu w koszulce z napisem " telewizja kłamie " z zapytaniem o posadę choćby nocnego ciecia , to nie licz na pozytywne rozpatrzenie podania :D
Dobry Stwórca ... nie wiem , czy pozytywnie rozpatrzy me podanie o wstęp do tzw. " nieba " , i da mi tzw. " zbawienie " , ale przynajmniej nie preferuję noszenia koszulek z kre...tyńskimi napisami , jak " KONSTYTUCJA" , albo " Boga nie ma ":D
Równie dobrze mógłbyś zalecić powieszenie tęczowej flagi na najbliższym meczecie z napisem " Szatańskie wersety " ... jeśli chcesz dołączyć do grona ofiar seryjnego samobójcy :D
Przemo powtarzam Ci jeszcze raz publicznie , nawet Twój guru ateizmu Dawkins , szanowany wykładowca i autor rozpraw filozoficznych opartych na przekonaniu , że Boga nie ma ... zmienił zdanie w wyniku argumentacji takiej mianowicie :
Wszystko jest energią stwórczą , cały Wszechświat. Fraktalizm Wszechświata zakłada powielanie w makro i mikro skali tego samego wzorca . Ciąg Fibunaciego , świadomość elektronu i świadomość Ziemi . Planetarnego organizmu naczyń połączonych świadomością istnienia .
Czy na prawdę sądzisz , że to bogactwo mogło powstać przez przypadek ? Albo w skutek tzw . doboru naturalnego Darwina ?
Czy naprawdę sądzisz , że nie ma Genialnego Intelektu / Projektanta operującego na poziomie kwantowym , o którym ja nie mam zielonego pojęcia ... ale wciąż się uczę ...
No dobra , Ty Przemo wiesz już wszystko , ale proszę odpuść sobie kre... tyńskie demoty :)
Pogadajmy , jak wierzący , bądź wiedzący z Ateistą , pomijając bandytów w koloratkach i ich struktury władzy :)
Miłej niedzieli Przemo :)
Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha. Konstytucja na niby gwarantuje wolność słowa i wyznania a tu wszędzie sukienkowi. W polityce , w gospodarce , szkołach wojsku na imprezach . Jak ci się to podoba weź sobie kleche na utrzymanie.Bóg to narzędzie do manipulowania prostakami przez cwaniaków.
A Tyś qurwa co za jeden , po kontakcie z Dawkinsem ? Ja przedstawiam się swym Imieniem , albo loginem , podobnie , jak Przemo Moszczyński ateista , do którego mam szacun Z Nim próbuje od lat dyskutować o Stwórcy , nie z Tobą ... BEZIMIENNY .
Dyskusja z Tobą nosi znamiona rozmawiania z Januszem internetu , albo babą przy studni , co to wie wszystko , co w trawie piszczy i jeszcze namawia do noszenia maseczek na koronaświrusa .
Nie gadamy o sukienkowych BEZIMIENNY , mówimy o Stwórcy , albo Jego braku .
To co się wpier...lasz , skoro nie masz pojęcia ? . Ty widzisz tylko bazylikę i zarządcę , a ja sugeruję Przemowi , aby wziął pod uwagę duchowy wymiar ... Stwórcy :)
... no przedstaw się imieniem i nazwiskiem , jak Przemo , albo ja ... bochaterze :D