PanM napisał(a): ~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): ~~Jasnoróżowa Kostrzewa napisał(a): PanM! No ręce opadają! Proszę wybaczyć, ale z nauki to PanM nic "nie kuma". Z religii zresztą też. No i wychodzi taka wypowiedź, że nie wiadomo śmiać się, czy płakać?
PanieM, masz PanM czas, to posłuchaj nawet w necie co nieco. Na przykład o czasie, o którym nie wiadomo w zasadzie nic.
O religii na poważnie to chyba na razie będzie za trudne. Pozdrawiam.
Nie wiem czy warto wrzucać tu akademicki wykład skoro panM średniej szkoły nie ma zaliczonej.
Chciałeś polemiki o religii to kontynuuj . Temat " sześć dni pracy boga "
Zapytałem o chronologie .
A tu zamiast tego filozoficzne wywody o czasoprzestrzeni. Napisz tak aby każdy zrozumiał Twoje argumenty .Nie kombinuj nie zamącaj tematu i nie pisz o mnie .
I tak wiem że jutro wyskoczysz z innej tyldy.
Przemo , jeśli wydaje Ci się , że wiesz już wszystko , to poczuwam się do obowiązku wyprowadzić Cię z błędu . Nie da się odseparować Stwórcy od czasoprzestrzeni , bo Stwórca jest w każdym elektronie i w każdym fotonie . Inteligentna MYŚL / SŁOWO i tylko obserwator zgodnie z zasadą może wpłynąć na kształt myśli . Ale co ma prowadzić Ludzi do rozważań o czasoprzestrzeni , jeśli nie religia , bo przecież nie iluzoryczny " wolny rynek " :D
" sześć dni pracy boga " to dobra perspektywa dla januszów internetu . Wojowników ateizmu i wyznawców średniowiecznych bajek opartych na Mondrej Knidze Jahwe :D
Dzisiaj w dobie Apokalipsy , czas pomyśleć o wolnej energii dla ludzkości , zamiast zastanawiać się ... jak to ze Lnem było :D
ps. Apropos tyld , ucz się Przemo od miszcza :D
~~Morelowy Liliowiec napisał(a): masz wpływ ...
zresetuj router...raz ,drugi ...;)
możesz to robić raz po raz...
wielu za tobą nie nadąży...
ja kto wie czy nie zrobię tego jutro...hahaha
Dobranoc , albo dzień dobry Przemo ... jak wolisz :)