qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
przypominam ci o OBOWIĄZKOWEJ maseczce...
bo cię nie ''spałują''ale powinni ci dopierdzielić solidny mandacik...
czegoś by cię to nauczyło ...
A ja ci przypominam, że w dalszym ciągu NIE MA żadnych podstaw prawnych nakazujących noszenie maseczek, a tym bardziej nakładania mandatów!!
Szkoda, że piewca demokracji i obrońca konstytucji wykazuje się taką nieznajomością prawa ;)
Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):
A ja ci przypominam, że w dalszym ciągu NIE MA żadnych podstaw prawnych nakazujących noszenie maseczek, a tym bardziej nakładania mandatów!!
Szkoda, że piewca demokracji i obrońca konstytucji wykazuje się taką nieznajomością prawa ;)
nie wiem co z tobą zrobić...czy cię uświadomić ,wyprowadzić z niewiedzy czy ''olać ''to ...niech ci dopierdzielą solidny ''kwit''
w sumie bierze we mnie przewagę to drugie...
:]
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):
nie wiem co z tobą zrobić...czy cię uświadomić ,wyprowadzić z niewiedzy czy ''olać ''to ...niech ci dopierdzielą solidny ''kwit''
w sumie bierze we mnie przewagę to drugie...
:]
Najlepiej, udać durnia i nie odpowiedzieć - to ci wychodzi najlepiej.
Jeszcze raz ci powtarzam - nie ma ŻADNYCH przepisów umożliwiających nakładanie mandatów za brak masek. Ustawa o której pewnie coś słyszałeś jeszcze nie obowiązuje, a rozporządzenie możesz sobie w pusty łeb wsadzić ;)
Jak ci twój minister każe nosić na głowie nocnik, to będziesz?? ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): olaboga co się stało w czwartek. Do tyłu z niusami chyba jestem :D
Że ustawe sejm przyjął?
Droga legislacyjna jest długa i kręta, a jak pokazuje życie, na końcu i tak coś się spier_oli i trzeba poprawkę do poprawki pisać :D
Ale jak tak Falco będziesz przypominał o tych maseczkach, to w końcu trafisz ;)