PIS-PO-PRL napisał(a): droga legislacyjna, proces legislacyjny... jak zwał tak zwał
lubisz czytać to poczytaj co to takiego ;)Dopisane 26.10.2020r. o godz. 19:32:ustawy ni ma, ale jak będziesz o niej przypominał, to trafisz na dzień w którym już będzie :D
wirusa Ci nie życzę żebyś łapał ;)Dopisane 26.10.2020r. o godz. 19:34:ps: nieodpowiedzialne kmioty (w Twoim mniemaniu) wczoraj na rynku spacerowały. Pytałem się czy pałujemy, nic nie odpisałeś. Tych kmiotów rozumiem nie ruszamy? Swoi mogą kichać na innych? :D
o tej tzw. drodze legislacyjnej kiedyś czytałem...
tyle że ... wiem chyba do czego zmierzasz...znane są ustawy leżące miesiącami ...ba-latami w sejmowych ''zamrażarkach'' ;)
ale myślę że teraz przy braku kasy, by chociaż z lekka ''wyprostować'' czy zatrzeć złe wrażenie po słowach mateuszka-kłamczyszka że wirusa nie ma co się bać ,że jest w odwrocie ta sprawa zostanie załatwiona nadzwyczaj szybko...
czy ''pałować'' ludzi za brak maseczek?
a znasz taki przypadek?
napisz...chętnie przeczytam bo ja sam tego nigdzie nie napisałem ...
uprzedzając to co zaraz tu podejrzewam by nastąpiło podkreślam jedno ...to co wcześniej już pisałem ...
kiedy środki przymusu nie skutkują a budzi się agresja w stosunku do policjanta tak ...
pałować...
pamiętajcie że na policjanta też może czekać w domu żona ...dzieci...matka ...
chciałbyś by twój ewentualny brat policjant kończył służbę na SOR-ze z rozbitą głową?[img=1603738065_izp3ls4.jpg]