PIS-PO-PRL napisał(a): Potem Falco będzie mógł straszyć mandatami
czy ''pałować'' ludzi za brak maseczek?
a znasz taki przypadek?
napisz...chętnie przeczytam bo ja sam tego nigdzie nie napisałem ...
PIS-PO-PRL napisał(a): JW ogóle ile tu wątków miłosnych i zniszczonych przyjaźnie na tym forum. , sama patologia ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): Twoje sprawy mnie nie ciekawią :D
Za to w bardzo iteresujący sposób unikasz udzielania odpowiedzi na pytania i to mnie ciekawi. Czemu? ;)
Znowu wklejasz jakiś łysych, a wtargnięcia do kościoła nie potępisz? Ja do kościoła nie chodzę, ale za to bym spałował... a Ty? :D
E napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a): JW ogóle ile tu wątków miłosnych i zniszczonych przyjaźnie na tym forum. , sama patologia ;)
Zdradzę tajemnicę tego forum:)
Jest tu sporo Ludzi, którzy kilka lat temu poznali się na tym forum i te znajomości trwają do dziś, tak że nie jest źle :)
Horus napisał(a):
ja mam daleko gdzieś czy ty czy qwaxik dostanie mandacik...
Horus napisał(a):
nie napisałeś kogo to spałowano za brak maski...;)ale mnie przypisujesz słowa że tak napisałem ..
Horus napisał(a):
ale gdyby tak postąpiono z tymi kilkoma wyrostkami na naszym Rynku poparł bym Policję ...
Horus napisał(a):
co powiesz na to że jak w stanie wojennym teraz mateuszek ''wyprowadza wojsko na ulice ?
kolejny ''stan wojenny''?
Horus napisał(a):
przeszkadza ci wejście z plakatami do kościółów a nie przeszkadzają ci kościelne polityczne ''agitki''
nie przeszkadza ci kiedy kościelni chcę wszystkich wziąść pod ''but'' nawet niewierzących?...;)
PIS-PO-PRL napisał(a):Horus napisał(a):
no nareszcie. Niechętnie, ale byś pałował. Oby więcej takich wyznań :D
[
Szczerze, Dużo bardziej upierdliwi są według mnie lewacy... ekhm... lewicowcy w szerzeniu swoich idei i je uważam za dużo groźniejsze dla nas jako społeczeństwa ;)
Co nie zmienia faktu, że kościelni też za daleko próbują włazić w nasze życie.
ależ ja nie unikam ''wyznań''
o ile ''zainteresowany'' zbyt chamsko nie wchodzi w moje sprawy prywatne...
no nareszcie...
napisałeś cos z czym się zgadzam całkowicie z tym że ...co mi po ogólnie lewicowcach czy prawicowcach?
przecież ani jedni ani drudzy nic mi nigdy nie dali ..co zabrali można by długo wymieniać...;)
tylko ponownie pytam -po co?
dla ''publiki''?
dla kolejnych ''odsłon''?
ostatnie twoje zdanie jest dla mnie ''budujące'' ...;)
teraz wracam do książki ...
chociaż z PDF-u ale książka ...
ale oczywiście co kilka stron tu wpadnę ...;)
Dopisane 26.10.2020r. o godz. 20:44:
i oby na tym się skończyło ...na tych czterech ...
teraz tylko ustalić kto będzie kim...hahaha[img=1603741478_yauv293.jpg]