Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co oznacza dla Polski wybranie Bidena na prezydenta USA?

~~Brązowy Dyptam niezalogowany
7 listopada 2020r. o 23:56
Jaki kłopot? Biznes to biznes. Nikt nie zrezygnuje z dostaw do polski gazu, samolotów itp.
Nie zgadza się na Nord stream, założę się że będzie chciał coś jeszcze Polsce opchnąć .
Oficjalnie będzie popierał szerokorozumianą demokrację, a pod stołem handlował z PL. Zamilknie tak jak Niemcy zamilkły za poparcie ursuli przewodniczącej ke.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Łososiowa Piwonia niezalogowany
8 listopada 2020r. o 7:26
Na razie nie oznacza nic . Mlaskacz nie uzna tych wyborów i amerykanie pójdą do urn po raz drugi.
22258
#Horus nieaktywny
8 listopada 2020r. o 8:03
a co teraz z tzw.'' polonią''?
czy już pakują walizki i rozpocznie się jej kolejny exodus? ich kandydat zaliczył ''wtopę'' a tutaj maja przecież ''swojaka''
przecież jak czytam , dla nich tamte wybory zostały sfałszowane więc jak żyć?
~~Pąsowa Czereśnia niezalogowany
8 listopada 2020r. o 8:31
Gorszego wyboru trudno sobie wyobrazić. Nie tylko dla Polski. Prezydentem staruszek często nie kontaktujący i nie rozumiejący o co go pytają, a za jego plecami komunistka chcąca zrobić rewolucję komunistyczną. Scenariusz już jest znany. O ile Biden wcześniej nie zejdzie z tego świata, to dwóch latach prezydentury zrezygnuje przekazując władze komunistów.

Dla mnie istotne jest inne pytanie - co się porobiło z mózgami większości ludzi na świecie, ze tak ochoczo akceptują komunizm? Jakiś wirus głupoty ?
Zapłacimy za to wszyscy, także ci, którzy cieszą się z Bidena.
~~Pąsowa Czereśnia niezalogowany
8 listopada 2020r. o 8:31
Gorszego wyboru trudno sobie wyobrazić. Nie tylko dla Polski. Prezydentem staruszek często nie kontaktujący i nie rozumiejący o co go pytają, a za jego plecami komunistka chcąca zrobić rewolucję komunistyczną. Scenariusz już jest znany. O ile Biden wcześniej nie zejdzie z tego świata, to dwóch latach prezydentury zrezygnuje przekazując władze komunistów.

Dla mnie istotne jest inne pytanie - co się porobiło z mózgami większości ludzi na świecie, ze tak ochoczo akceptują komunizm? Jakiś wirus głupoty ?
Zapłacimy za to wszyscy, także ci, którzy cieszą się z Bidena.
~~Ciemnobursztynowa Tunbergia niezalogowany
8 listopada 2020r. o 8:41
Z tego to najbardziej Putin się cieszy. Przecież on tego dziadka w polityce światowej rozwałkuje. Czy Ameryki naprawdę nie było stać na kogoś lepszego? Niech będzie Demokrata czy Republikanin ale ktoś z jajami. Ten dziadzio niebawem na wózku będzie się poruszał. A co do polityki to czy ten czy inny wszyscy oni robią to na co im lobby żydowskie pozwoli.
22258
#Horus nieaktywny
8 listopada 2020r. o 8:43
czyli Biden według ciebie to ''komunista''?
możesz to w jakiś sposób sprecyzować?...bo samo napisanie ''to komunista'' raczej nikomu nic nie powie...
ja mogę napisać o ''zaczesanym'' że to ;;prawicowiec'' popierający nawet organizacje terrorystyczne bo mam o tym wiedzę ...wiedzę podpartą faktami ...
~Rudawobrązowa Pysznogłówka niezalogowany
8 listopada 2020r. o 8:44
Komunizm? Co ty chłopie bierzesz. Właśnie ruskie przegrali, a teraz w TVP przekazuja że Rosjanie będą amaryke demokracji uczyć. Buhahaha.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza