#Pannazdzieckiem nieaktywny 21 listopada 2020r. o 19:55
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Tam gdzie niezdarność tam plantator w asyście mało rozgarniętego pijusa.
Mało rozgarnięty pijaczyna stawia się na rozkaz Głupiej Papugi z pod tyldy :D .
Janusz jaj Ci brakuje , żeby się zalogować , czy o co chodzi ?
Ale chciałbym przedstawić Wam babkę , która ostatnio mi się spodobała :
W zasadzie to już nigdzie nie wolno mi pisać ... koronaświrus :D Kompletna separacja :D
Na bajaniu chciałem napisać , że kilka kilogramów nie czyni z Kobiety Wielkiej . Czynią czyny ... jak słusznie sugeruje ta Mała . Ale nie wolno mi :)
Bogu czuwa :D
Dopisane 21.11.2020r. o godz. 19:55:
... z pod tyldy :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
''Dodatkowa niedziela handlowa 6 grudnia? Rząd rozważa ten pomysł
W związku ze Świętami Bożego Narodzenia 13 i 20 grudnia będą dwie niedziele handlowe. Podczas konferencji prasowej wicepremier Jarosław Gowin zaznaczył, że rząd rozważa, aby niedziela 6 grudnia była również niedzielą handlową - Prowadzimy na ten temat konsultacje ze związkami zawodowymi - powiedział, dodając, że takie rozwiązanie byłoby korzystne ze względów zdrowotnych oraz gospodarczych.
Piotr Duda o dodatkowej niedzieli handlowej: Nie pozwolimy na liberalizację rynku pracy
Jak dotąd, pomysł kolejne niedzieli handlowej w grudniu, został poparty przez dwa związki w Radzie Dialogu Społecznego - OPZZ i Forum Związków Zawodowych. Przeciwko temu rozwiązaniu jest natomiast Piotr Duda, szef NSZZ "Solidarność", który wypowiedział się na ten temat w programie "Newsroom" Wirtualnej Polski. ''
a wypowiedziałeś się ''dudusiu'' w sprawie obecnych protestów pracowników stoczni szczecinskiej?
nie?
czyżby twoje milczenie było oznaką że popierasz ''partykularne interesy'' swojego pracodawcy?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.