skorn napisał(a):Horus napisał(a):skorn napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Wreszcie tego Szmaciarza dosięgła ręka sprawiedliwości i odszedł w niebyt ,zawsze mówiłem ,że nadaje się na korek do dupy razem z tą swoją solidarnością .
A ty kto jesteś? Anonimowe ścierwo, które obrzuca inwektywami.
zaraz ...pozwól że zapytam ...
czy to że ty jesteś zalogowany daje ci prawo do pisania o kimś że jest ''ścierwem''?
czy ty czasem nie rzucasz w tej chwili inwektywami? :]
https://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=25688&strona=16
Miałem rację ; )
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):~~Fioletowoczarny Tytoń napisał(a):
Brudasie znasz bajkę o fokach to spier -dalaj w podskokach .
Matole, znasz bajkę o dupie, to schowaj się w skorupie.
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
A ty przygłupi faszysto chcesz się spotkać w 4 oczy .?
Jak Lucjan chciał się z tobą spotkać zbynek, to stchórzyłeś , nie rób z siebie głupa większego niż jesteś.
zbynek napisał(a): Zbynka to ty możesz w w dudę pocałować . proszę odyebać się ode mnie
zbynek napisał(a):~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
Jak Lucjan chciał się z tobą spotkać zbynek, to stchórzyłeś , nie rób z siebie głupa większego niż jesteś.
Zbynka to ty możesz w w dudę pocałować . proszę odyebać się ode mnie .
PIS jest super ,Polskę cały świat stawia na wzór ,Wojtyła nic nie wiedział ,Dziwisz niczego nie pamięta .Kropka.
[img=1605635591_qvbduhk.jpg]
~~Czekoladowy Sumak napisał(a):zbynek napisał(a):~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
Zbynka to ty możesz w w dudę pocałować . proszę odyebać się ode mnie .
PIS jest super ,Polskę cały świat stawia na wzór ,Wojtyła nic nie wiedział ,Dziwisz niczego nie pamięta .Kropka.
[img=1605635591_qvbduhk.jpg]
Zalogowałeś się Zbyszku , robisz za dwóch .