Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NSZZ NIEZDARNOŚĆ ?

~~Fioletowoczarny Tytoń niezalogowany
17 listopada 2020r. o 19:25
~~Bursztynowa Kostrzewa napisał(a):
zbynek napisał(a): Zbynka to ty możesz w w dudę pocałować . proszę odyebać się ode mnie

Trzeba było się nie obrażać po chamsku Lucjana spod tyldy. To co sobą reprezentujesz to dno dna.

Znalazł adwokat diabła .Ty to jesteś dno i 2 metry mułu .Bez odbioru .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5918
#zbynek nieaktywny
17 listopada 2020r. o 19:29
zbynek napisał(a): Zbynka to ty możesz w w dudę pocałować . proszę odyebać się ode mnie

Trzeba było się nie obrażać po chamsku Lucjana spod tyldy. To co sobą reprezentujesz to dno dna.

Jezu ,proszę grzecznie odyebaj się .Góvno mnie obchodzisz ty ,nie interesuje mnie co na mój temat myśli twój partner Lucjan .
.Po prostu wypad
~~Czekoladowy Sumak niezalogowany
17 listopada 2020r. o 19:32
~~Fioletowoczarny Tytoń napisał(a):

Znalazł adwokat diabła .Ty to jesteś dno i 2 metry mułu .Bez odbioru .

Nie zrozumiałeś , Zbyszek to Malinowy Krwawnik , znam go od lat , był kiedyś politykiem .
~~Bursztynowa Kostrzewa niezalogowany
17 listopada 2020r. o 19:39
zbynek napisał(a): Jezu ,proszę grzecznie odyebaj się .Góvno mnie obchodzisz ty ,nie interesuje mnie co na mój temat myśli twój partner Lucjan .
.Po prostu wypad

To że ty masz partnerów poza żoną to twoja sprawa, mnie to nie obchodzi ani nie dotyczy. Wypad to możesz mówić do swojego kolegi Horusa.
22258
#Horus nieaktywny
17 listopada 2020r. o 19:44
nie widzę w tym żadnego problemu ...
może ...:)

nie wiem tylko po kiego ''wuja'' mnie mieszasz w te swoje ''wojenki''

NSZZ NIEZARADNOŚĆ :]

bez znaku zapytania...to fakt :]
17 listopada 2020r. o 19:49
Horus napisał(a): nie widzę w tym żadnego problemu ...
może ...:)

Wiem, dlatego tak napisałem. Stwierdziłem fakt.
22258
#Horus nieaktywny
17 listopada 2020r. o 19:58
no i ?
lżej ci z tym żyć?
posmarujesz sobie tym ''faktem'' kromeczkę chleba?

;)
17 listopada 2020r. o 20:01
Co ty bredzisz ? Idź lepiej spać , bo majaczysz w pijanym zwidzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza