Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.ty cieciu nie mozesz a jesteś alkoholikiem więc co tu ściemniasz
~~ciany maj uszy napisał(a):Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.ty cieciu nie mozesz a jesteś alkoholikiem więc co tu ściemniasz
a twoi sąsiedzi mają o tobie wyrobione zdanie stąd nikt nie chce z tobą kontaktubo nikt też nie chce być później ciągany na komendę w charakterze świadka
miałeś założoną ,,niebieską kartę''?
no ? napisz skoro jesteś tak jak sam starasz się tu przedstawiać na prawdomównego
Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadza się , i jeszcze się dziwi , że takiego przyjaciela sobie nie życzę
... Od lat.
~~Brunatnozielona Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ciany maj uszy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.ty cieciu nie mozesz a jesteś alkoholikiem więc co tu ściemniasz
a twoi sąsiedzi mają o tobie wyrobione zdanie stąd nikt nie chce z tobą kontaktubo nikt też nie chce być później ciągany na komendę w charakterze świadka
no ? napisz skoro jesteś tak jak sam starasz się tu przedstawiać na prawdomównego
Ten morusek to jednak ludzka swinia. Wyciąga prywatne sprawy z pod tyldy. Nikt inny by tak nie pisał.
cały januszek
~~Brunatnozielona Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ciany maj uszy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.ty cieciu nie mozesz a jesteś alkoholikiem więc co tu ściemniasz
Ten morusek to jednak ludzka swinia. Wyciąga prywatne sprawy z pod tyldy. Nikt inny by tak nie pisał.
''horusów '' tu ostatnio dostatek więc zanim coś napiszesz pomyśl co piszesz ...
powiewasz mi ''abelio'' bo jak widać nie grzeszysz rozsądkiem ...
ale skoro tak ci leży na sercu problem wyciągania prywatnych spraw na forum to czep się tego chama Panny bo to właśnie ten dupek nie tylko moje sprawy tu wyciągał ...
niech może sam ci napisze cham i prostak komu dawał kwiaty by zaraz po tym obrabiał komuś za plecami dup.kę ...
niech może napisze jak się odnosił tu ostatnio do swoich ''kochań '' czy kolejnych ''promieni''
teraz kiedy został sam ,samotny jak ''palec w dupeczce'' :D po co sam mnie tu zaczepia ?
mam to szczęście że już dawno typa odstawiłem w niepamięć i wielką satysfakcję z tego że wielu jego dawnych znajomych dzisiaj po latach przyznają mi rację że kiedy ich ostrzegałem przed tym dupkiem wtedy mnie nie posłuchali ...
no Panna czy jak ci tam :D
kto oprócz rampiarzy dzisiaj tu się podpisze pod postem gdzie napisze że jest twoim kumplem?
''lucuś''?
fałszywiec jak ty?
PanM którego też tu obrażałeś a na dodatek pisząc co słyszałeś w jego domu?
no i co ty na to?:D
pisałem ci nie raz kmiocie abyś omijał mnie szerokim łukiem a ty co?
śmigaj na rampę do swoich zdzichów ,rychów ..śmigaj do swoich obiektów w poszukiwaniu ''katharsis''
tylko nie zapomnij zabrać 20 zł. hahaha
Zastosowana autokorekta