Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

~~falko niezalogowany
25 lipca 2021r. o 20:45
a jednak z jednej przypadłości nie kto inny jak administratorzy tego forum cię ,,wyleczyli''
już tą swoją pijacką mordę trzymasz króciutko jak jesteś zalogowany
już pod loginem tak nie kozakujesz
już tak ochoczo nie rzucasz ''qurwami''
jesteś cienki bolek fałszywcu co w twojej więziennej gwarze nazywane jest chyba falowaniem nachów
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ciany maj uszy niezalogowany
26 lipca 2021r. o 5:46
Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.
ty cieciu nie mozesz a jesteś alkoholikiem więc co tu ściemniasz
a twoi sąsiedzi mają o tobie wyrobione zdanie stąd nikt nie chce z tobą kontaktubo nikt też nie chce być później ciągany na komendę w charakterze świadka
miałeś założoną ,,niebieską kartę''?
no ? napisz skoro jesteś tak jak sam starasz się tu przedstawiać na prawdomównego
~~Brunatnozielona Abelia niezalogowany
26 lipca 2021r. o 10:26
~~ciany maj uszy napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.
a twoi sąsiedzi mają o tobie wyrobione zdanie stąd nikt nie chce z tobą kontaktubo nikt też nie chce być później ciągany na komendę w charakterze świadka
no ? napisz skoro jesteś tak jak sam starasz się tu przedstawiać na prawdomównego

Ten morusek to jednak ludzka swinia. Wyciąga prywatne sprawy z pod tyldy. Nikt inny by tak nie pisał.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 lipca 2021r. o 10:50
Zgadza się , i jeszcze się dziwi , że takiego przyjaciela sobie nie życzę
... Od lat.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Oliwkowa Jasnota niezalogowany
26 lipca 2021r. o 12:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadza się , i jeszcze się dziwi , że takiego przyjaciela sobie nie życzę
... Od lat.

Ty takie dno nazywasz przyjacielem.... Nawet w tym kontekście nie zasługuje żeby pisać "przyjaciel". To zwykła menda i wychodzi że gumowe ucho...
~~Sinoniebieski Orzech niezalogowany
26 lipca 2021r. o 13:10
~~Brunatnozielona Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ciany maj uszy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.

Ten morusek to jednak ludzka swinia. Wyciąga prywatne sprawy z pod tyldy. Nikt inny by tak nie pisał.

cały januszek
22258
#Horus nieaktywny
26 lipca 2021r. o 15:38
~~Brunatnozielona Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ciany maj uszy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Janusz ja mogę być alkoholikiem , ale ciebie Parówa wyleczyć się nie da jak mojej sąsiadki z gadatliwości ... tyle tylko , że sąsiadkę poskromiłem i już nie próbuje mi się zwierzać.

''horusów '' tu ostatnio dostatek więc zanim coś napiszesz pomyśl co piszesz ...

powiewasz mi ''abelio'' bo jak widać nie grzeszysz rozsądkiem ...
ale skoro tak ci leży na sercu problem wyciągania prywatnych spraw na forum to czep się tego chama Panny bo to właśnie ten dupek nie tylko moje sprawy tu wyciągał ...
niech może sam ci napisze cham i prostak komu dawał kwiaty by zaraz po tym obrabiał komuś za plecami dup.kę ...
niech może napisze jak się odnosił tu ostatnio do swoich ''kochań '' czy kolejnych ''promieni''

teraz kiedy został sam ,samotny jak ''palec w dupeczce'' :D po co sam mnie tu zaczepia ?
mam to szczęście że już dawno typa odstawiłem w niepamięć i wielką satysfakcję z tego że wielu jego dawnych znajomych dzisiaj po latach przyznają mi rację że kiedy ich ostrzegałem przed tym dupkiem wtedy mnie nie posłuchali ...

no Panna czy jak ci tam :D
kto oprócz rampiarzy dzisiaj tu się podpisze pod postem gdzie napisze że jest twoim kumplem?
''lucuś''?
fałszywiec jak ty?
PanM którego też tu obrażałeś a na dodatek pisząc co słyszałeś w jego domu?

no i co ty na to?:D
pisałem ci nie raz kmiocie abyś omijał mnie szerokim łukiem a ty co?

śmigaj na rampę do swoich zdzichów ,rychów ..śmigaj do swoich obiektów w poszukiwaniu ''katharsis''
tylko nie zapomnij zabrać 20 zł. hahaha

~~123 niezalogowany
26 lipca 2021r. o 16:12
Jesteś większym durniem niż to sobie można wyobrazić ty cała Panno
Zapewne przez litość oszczędzają cię tu jak mogą i chyba zapewne z obawy by nie narazić się na twoje chamstwo które obrosło tu już legendą .
Boli cię że kilka osób stąd zna Falco i jakoś kiedy to ty ... założyłeś tu o nim temat NIKT nie napisał że został przez niego obrażony .
Nauczka kiedy przeczołgał cię przed sądem niczego cię nie nauczyła ale forum pamięta jak dzień w dzień go tutaj przepraszałeś . I teraz nikogo rozsądnego nie zdziwi kiedy po raz kolejny będziesz to robił a zasługujesz na więcej .
Zdziwienie budzi tylko brak reakcji administratorów forum na twoje chamstwo i używanie obraźliwych określeń.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.