Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

14240
M21W2
28 lipca 2021r. o 18:45
Horusie na twoje brednie i Tobie podobnych mam tylko jedną odpowiedź , ciemnota wcześniej czy później przegra z postępem i nauką .
Trzeba być niespełna rozumu aby współczesnych naukowców porównywać z tym co robił Mengele , to co piszą Qwax czy PRL to nic w porównaniu z tym co napisałeś , oni przedstawiają argumenty antyszczepionkowców uznawane prze ze mnie za szkodliwe , głupie i nie poparte żadnymi dowodami .
Dowodem na to jak dokładnie są badane szczepionki są Niemieccy naukowcy , potwierdzili skuteczność i bezpieczeństwo dopuszczonych oraz przyznali się do kiepskiej jakości swojej .
Ty upadły człowieczku nawet najwybitniejszych polskich wirusologów i lekarzy obrzucisz błotem , to jedyne co potrafisz najlepiej .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lipca 2021r. o 18:56
Amen. Jeśli o Parówę chodzi Drogi Lucjanie , ale ja podobnie , jak Ksawery też jestem foliarzem . Tu z Parówką się zgadzam

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
28 lipca 2021r. o 18:59
no właśnie ...
twoja ciemnota powala na kolana...
a jest udokumentowana wręcz namacalnie skoro nie widzisz różnic w eksperymentach ...
dawny Mengele w niczym się nie różni od współczesnych ''eksperymentatorów''
tym bardziej Hirsz robiący EKSPERYMENTY na żywych ludziach ...
lubisz podpierać swoją ''wiedzę'' wikipedią więc poszukaj jak to się nazywa...
a ty jesteś właśnie jednym z współczesnych pacjentów ...jeszcze żyjesz a już cię ''badają'' jak zareagujesz na ich wynalazek ...hahaha
a skoro tak cię ubodło porównanie do SS-mana to przypomnę ci nieuku że niejaki von Braun też EKSPERYMENTOWAŁ ...
i jakoś ''jankesom'' nie przeszkadzało to że był naziolem ...

tak się robi interesy widząc w tym korzyśc ...

a ty jesteś tylko materiałem do eksperymentu ...;D
ot zwykły ''wsiok'' ( przepraszam ludzi myślących a mieszkających w okolicznych wioskach ) robiący tu za ''eksperta'' bo wie że już jest przeznaczony ''do odstrzału'' ;D
14240
M21W2
28 lipca 2021r. o 19:07
Pannazdzieckiem napisał(a): Amen. Jeśli o Parówę chodzi Drogi Lucjanie , ale ja podobnie , jak Ksawery też jestem foliarzem . Tu z Parówką się zgadzam

W tym temacie dajecie dowód na to że jesteście na podobnym poziomie intelektualnym - poniżej przeciętnej , znacznie poniżej .
Ciebie z Parówą łączy wiele więcej tylko o tym nie wiecie .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lipca 2021r. o 19:11
Horus napisał(a): no właśnie ...
twoja ciemnota powala na kolana...
a jest udokumentowana wręcz namacalnie skoro nie widzisz różnic w eksperymentach ...
dawny Mengele w niczym się nie różni od współczesnych ''eksperymentatorów''
tym bardziej Hirsz robiący EKSPERYMENTY na żywych ludziach ...
lubisz podpierać swoją ''wiedzę'' wikipedią więc poszukaj jak to się nazywa...
a ty jesteś właśnie jednym z współczesnych pacjentów ...jeszcze żyjesz a już cię ''badają'' jak zareagujesz na ich wynalazek ...hahaha
a skoro tak cię ubodło porównanie do SS-mana to przypomnę ci nieuku że niejaki von Braun też EKSPERYMENTOWAŁ ...
i jakoś ''jankesom'' nie przeszkadzało to że był naziolem ...

tak się robi interesy widząc w tym korzyśc ...

a ty jesteś tylko materiałem do eksperymentu ...;D
ot zwykły ''wsiok'' ( przepraszam ludzi myślących a mieszkających w okolicznych wioskach ) robiący tu za ''eksperta'' bo wie że już jest przeznaczony ''do odstrzału'' ;D

Parówa , czy ty aby przypadkiem nie przesadzasz ? Jeśli prawo mamy mieć do własnych poglądów , to prawem jest też szacunek dla odmiennych . Historię piszą zwycięzcy , jak Ksawery gada . Ten , co za wszelką cenę peroruje w moich oczach nie wart szacunku .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~To ja foliarz PRL niezalogowany
28 lipca 2021r. o 19:14
Nooo... PanM przepadł. Dawaj tu no Panie lucku co tam masz Pan na niego :D

A2 zawsze podawałem dowody na poparcie tego co piszę. To Pan zarzucał mi kłamstwa, a potem wychodził gdy okazywało się clże mam rację.

Apeluje... Proszę nie być fantastą ;)

A teraz historia "przyjaźni"... czekamy !!!
14240
M21W2
28 lipca 2021r. o 19:21
Januszku , siwy smarkaczu naucz się dyskutować , zostaw to błoto niech w nim taplają się świnie .
Nie chcę pisać że niewiele się od nich różnisz .
Pyskuj dalej .

Dopisane 28.07.2021r. o godz. 19:21:

Odpowiem PRL-owi zalogowanemu , tylu tu pożytecznych id ....
22258
#Horus nieaktywny
28 lipca 2021r. o 19:22
M21W2 napisał(a): Januszku , siwy smarkaczu naucz się dyskutować , zostaw to błoto niech w nim taplają się świnie .
Nie chcę pisać że niewiele się od nich różnisz .
Pyskuj dalej .

siwy owszem ale ''smarkacz''?
ty starcze lewo powłóczący nóżętami chcesz mnie uczyć dyskusji?
a to dobreeeee...;D

ach ta twoja ''wsiórska kultura'' :D
piszesz o błocie i świniach ale ...nie chcesz pisać...

wiem piszesz to ale z obrzydzeniem czyli tak jak wazeliniarz Gowin ...
głosuje za pisem ale robi to z obrzydzeniem...;D

ach ty ''dyskutancie '' z ocicowej remizy...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza