Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Kosaciec ponury niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 16:07
Tchórz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~16okruJ niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 16:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): 25-30 proc. Polaków nie przeszkadza, że ich totem zrobił ze śmierci brata polityczne szambo.
Pomyślcie ludzie, co byście powiedzieli, gdyby Jarek tak samo tańczył zna grobach waszych bliskich
Zemsta, jeszcze raz zemsta, za śmierć brata. On cały czas uważa, że to my, Naród, a także Tusk i paru innych, którzy kartoflom w ich życiu podpadli jesteśmy winni tej śmierci...

Pisz więcej jako ~~M21W2 , osobiście mam inną ocenę katastrofy w Smoleńsku , nic w tym temacie nie piszę nie chcę być
opluwany przez zwolenników zbrodniarza Putina .
Lubię jak twoje posty komentują moi " fani " tacy jak " ~~Obserwator" którego pozdrawiam .

Lucjanie ,nie jesteś w temacie . To nie katastrofa , to zamach. Putina i Tuska .
~~KGB niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 16:16
~~16okruJ napisał(a): M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a)

Pisz więcej jako ~~M21W2 , osobiście mam inną ocenę katastrofy w Smoleńsku , nic w tym temacie nie piszę nie chcę być
Lubię jak twoje posty komentują moi " fani " tacy jak " ~~Obserwator" którego pozdrawiam .

Lucjanie ,nie jesteś w temacie . To nie katastrofa , to zamach. Putina i Tuska .

A sam plan rozpisał Chruszczow.
~~Jurko61 niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 16:34
Naprawdę w PiS nie ma już nikogo, który by podpowiedział Kaczyńskiemu, by ten się opamiętał?
~~Historia tak histeria nie niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 17:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): 25-30 proc. Polaków nie przeszkadza, że ich totem zrobił ze śmierci brata polityczne szambo.
Pomyślcie ludzie, co byście powiedzieli, gdyby Jarek tak samo tańczył zna grobach waszych bliskich
Zemsta, jeszcze raz zemsta, za śmierć brata. On cały czas uważa, że to my, Naród, a także Tusk i paru innych, którzy kartoflom w ich życiu podpadli jesteśmy winni tej śmierci...

No to jak to było panie Lucjanie ?
Kto się myli w tym temacie ? Wypadek czy zbrodnia. Konkretnie bez pitolenia.
~~M21W2 niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 17:24
Prezes PiS J. Kaczyński w Warszawie: Chcemy złożyć zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa z art. 134 KK, czyli zamordowania Prezydenta, bo takiego śledztwa polskie organy ścigania nie prowadzą. Wierzę, że znajdą się odważni prokuratorzy, którzy poprowadzą tę sprawę.

A wiec jednak zamach. Panie i Panowie politycy PiS, ty pośle Pogodo przygotujcie się na ponowne robienie z siebie idiotów w kolejnych programach radiowych i telewizyjnych - znów będziecie musieli bredzić o zamachu i zamordowaniu prezydenta 1000 lecia. Współczuję, ale sami wybraliście te rolę.
14240
M21W2
17 kwietnia 2023r. o 17:42
~~Historia tak histeria nie napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): 25-30 proc. Polaków nie przeszkadza, że ich totem zrobił ze śmierci brata polityczne szambo.

No to jak to było panie Lucjanie ?
Kto się myli w tym temacie ? Wypadek czy zbrodnia. Konkretnie bez pitolenia.

Pomyśl a zrozumiesz mój wpis , stać Ciebie na to , uwierz w siebie .
~~Horus niezalogowany
17 kwietnia 2023r. o 17:43
No i co? Dobrze Lucjan pisze.
Zmądrzał chłop
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza