~~8gwiazdek napisał(a): Kaczyńskiego szybko trzeba w kaftanie bezpieczeństwa na 1000 lecia przywieść i zamknąć w pokoju bez klamek .
Zastosowana autokorekta
~~Popielata Petunia napisał(a): a może tak kowalskiego co to marynarki kupuje w salonach odzieży używanej ;D a bolą go buty Tuska za trzy tysie...
tak ,tak piSSlamskie łajzy...
nawet swojego prezesiny nie potraficie ubrać bo albo paraduje w tych dwóch lewych kapciach lub w tej ...nej czapeczce jak ostatnio...;D Zastosowana autokorekta
~~Bananowa Imperata napisał(a): piSSlamska banda oszustów na kłamstwie opiera swoje istnienie...
nawet wczoraj w ''kawie na ławę '' patkowska łgała w żywe oczy ...;D
wczoraj był zresztą wesoły dzień...szczerbaty dziad popiera hiszpański VOX jednocześnie mówiąc że nie będzie koalicji z ''konfą '' bo to ''szaleńcy'' ...
ale myślę że to tylko kwestia czasu jak wejdą jednak z nimi w układ...
bardziej jednak rozbawiło mnie to że szczerbaty popiera partię która otwarcie popiera politykę Władimira...
i tu wraca do mnie ta myśl że mkkwacz sam jest umoczony w ''ruskie wpływy'' bo przecież sam spotykał się z agentem KGB no i w swoim bliskim otoczeniu miał i ma nadal ludzi którym nie są obce sympatie z ''ruskimi''...;D
tak było przez lata z Morawieckim seniorem i Piskorskim..
może właśnie dlatego szczerbaty dziad rzucając pomysł na ''komisję '' dostrzegł to że może być ona ''strzałem w stopę'' i o tej całej ''komisji'' ucichło...;D
~~pisowskie rozbiory Polski napisał(a): Na unieszkodliwienie odpadów z nielegalnego składowiska Ziel. Góra potrzebowała 20 mln zł.
W ub. roku prezydent ZG informował, że bandycki rząd odmówił wsparcia. Bo skąd ma wziąć jak wszystko rozkradzione