~~dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko lub jak kto chce napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Kaczyński to zły człowiek, maniak władzy, dominacji i dzielenia ludzi, jest w panice, że straci władzę i stanie przed sądem. Wie, że kłamie, bo nikt muru nie zburzy i kraju na imigrantów nie otworzy, bo nie da się otworzyć bardziej niż on to zrobił. Zły duch Ojczyzny!
Zawsze się zastanawiam - skąd w tym człowieku tyle zła? Myślę, że go jad i zawiść zżera ,nie jest szczęśliwym człowiekiem… Ale to przecież na własne życzenie.. Ludzie się, albo go boją, albo tak jak ja ,go po prostu nienawidzą. A powodów nie brakuje. Sam je starzec dostarcza codziennie.
Polecam tylko poświęcić chwilę i spojżeć w lustro, tak zakłamanej w rzeczywistości
Facjaty nie widziałeś nigdzie , nic ci nie da pisząc Jurko w różnorodnych odmianach
Jurko jest tylko jeden niepowtarzalny
ciągle drążący temat na który od powrotu
Uciekiniera lub dezertera z Brukseli nikt
z Bolesławieckich fenomenów politycznych
anty Kaczyński nie potrafi rzetelnie udzielić
odpowiedzi …
więc jeszcze raz dlaczego i z jakich powodów
Donald porzucił skłócony Team o nazwie PO
jako premier na siedem miesięcy przed końcem kadencji dezerterując się do Brukseli
a wcześniej zapewniał iż nie wybiera się w tym kierunku , dlaczego pozostawił w rozsypce nieprzygotowany Team PO
przekazując tekę premiera kobiecie
która nie potrafiła rzetelnie przeprowadzić
obdukcji ofiar smoleńskich jako lekarz , a nie wspomnę o rządzeniu krajem , dzisiaj Donald wyskakuje jak królik z cylindra z zapewnionym budżetem domowym dozgonnym który uzyskał dzięki Brukseli
będzie naprawiał Polskę ….
a może to takie hobby polityczne
w stylu co tu robić , żeby nic nie robić
a pieniądze mieć….
Malinowy a ty z jakiego powodu uciekłeś z tego mlekiem i miodem płynącego kraju ? Jak tego dzieciaka nie zmachałeś to czego się boisz ?
Brak argumentów sprowadza cię do prostactwa , więc jak bym chciał z tobą
oprócz tej odpowiedzi dalej dyskutować
zmuszony bym był zejść na twoje piętro ;);)
lata świetlne…
Więc daj sobie siana nie zapominając o Giertychu ….
~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: ~
Malinowy a ty z jakiego powodu uciekłeś z tego mlekiem i miodem płynącego kraju ? Jak tego dzieciaka nie zmachałeś to czego się boisz ?
lata świetlne…
Malinowy ty na piętro a ja PISząc z tobą niżej już zejść nie mogę , leżę na podłodze w piwnicy, zasięg tracę .Mejze pozdrów .
~~dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~
lata świetlne…
Malinowy ty na piętro a ja PISząc z tobą niżej już zejść nie mogę , leżę na podłodze w piwnicy, zasięg tracę .Mejze pozdrów .
A coś tak od siebie bez odbijania piłeczki
Potrafisz „Tłuku” ??
~~Płomienista Firletka napisał(a): PIS JEST DO DUPY !