~~To sem ja napisał(a): Polska, Wydarzenia |Przez Damian Drozd
W związku z doniesieniami o możliwości sprzedania stacji TVN przez spółkę Warner Bros. Discovery, portal Wirtualne Media przygotował zestawienie potencjalnych kontrahentów. Wśród najbardziej prawdopodobnych nabywców są trzy duże przedsiębiorstwa inwestujące w tradycyjną telewizję w wielu państwach Europy.....
Wśród możliwych kupców portal wymienił między innymi greckiego nadawcę Antenna Group – ANT1,....
Kolejnym nabywcą może być nadawca z Węgier – TV2 Média...,
Z dużym prawdopodobieństwem można zakładać także zakup TVN przez francuski Canal+.......
~~To sem ja napisał(a): Polska, Wydarzenia |Przez Damian Drozd
W związku z doniesieniami o możliwości sprzedania stacji TVN przez spółkę Warner Bros. Discovery, portal Wirtualne Media przygotował zestawienie potencjalnych kontrahentów. Wśród najbardziej prawdopodobnych nabywców są trzy duże przedsiębiorstwa inwestujące w tradycyjną telewizję w wielu państwach Europy.....
Wśród możliwych kupców portal wymienił między innymi greckiego nadawcę Antenna Group – ANT1,....
Kolejnym nabywcą może być nadawca z Węgier – TV2 Média...,
Z dużym prawdopodobieństwem można zakładać także zakup TVN przez francuski Canal+.......
~~Pisie goopki napisał(a): To hałastra przyspawana do kościół.ka i komuny. Wierzą w gusła i w to że partyjka za nich wszystko ogarnie. Pisiana biedota z pod sierpa i młota. Normalny człowiek sam na siebie pracuje a nie czeka aż mu dadzą partyjni towarzysze.
~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a): Jestem katolikiem.