Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~skorn niezalogowany
19 listopada 2024r. o 6:01
Legenda antykomunistycznego podziemia, inicjator i przywódca Jesieni Narodów 89', laureat Pokojowej Nagrody Nobla za osiągnięcia w dziedzinie bezkrwawych rewolucji, polski Mahatma Gandhi, kawaler orderu pocztyliona, Jacek Sasin
, gorzko o polskiej demokracji.
Poruszające!

Jacek Sasin
Sprawozdanie PiS odrzucone. Po co uczciwie rywalizować w wyborach, skoro można bezprawnie odciąć największego konkurenta od finansowania? Tak wygląda demokracja walcząca. Ta, która walczy z zasadami demokracji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobiały Klon niezalogowany
19 listopada 2024r. o 6:04
piSS do wora a wór do utylizacji...
w trybie natychmiastowej wykonalności...;D
~~Czerwonozłota Nemezja niezalogowany
19 listopada 2024r. o 10:33
Sasin, macierewicz zarzutami. Kaczynski i piSS bez subwencji. Duda na wylocie. Ziobro obes...y.

Uśmiechnięta Polska !
~~Doniesienie niezalogowany
19 listopada 2024r. o 10:48
Donoszę uprzejmie że przed chwilą dokonałem przelewu na rzecz wsparcia pokrzywdzonego prezesa Jarosława w wysokości 00,01 zł.
Wiem że to niewiele ale ja suweren jestem biedna Polaka na więcej mnie nie stać. Do tej pory tamta strona mimo że szastała miliardami nie przesłała mi ani grosza.
~~Kanalia niezalogowany
19 listopada 2024r. o 11:56
Też wysłałem 1 grosza żulowi jarkowi na "kłamstwa i manipulacje"
~~Super niezalogowany
19 listopada 2024r. o 13:09
~~Kanalia napisał(a): Też wysłałem 1 grosza żulowi jarkowi na "kłamstwa i manipulacje"

Polecam kontynuacje akcji.
Jak trzeba podam numer konta.

~~Ametystowy Motylek niezalogowany
19 listopada 2024r. o 17:33
''Estonia gotowa na amerykański plan? Zaskakują słowa ministra
Minister spraw zagranicznych Estonii podobnie jak prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski uważa, że najlepszą gwarancją bezpieczeństwa dla Ukrainy jest członkostwo w NATO. - Jeśli mówimy o prawdziwych gwarancjach bezpieczeństwa, czyli zapanowaniu sprawiedliwego pokoju. Wtedy mówimy o członkostwie w NATO. Ale bez USA jest to niemożliwe. ''

ja pierdzielę...
dupek państwa którego armię przykryły by czapki Chóru Aleksandrowa chce na wojenkę...;D
a poszedł ty w piSSdu ......

Zastosowana autokorekta

~~Frends in dick niezalogowany
20 listopada 2024r. o 3:52
Zjeżdżający po równi pochyłej z rozgrzanym pod pachą długo-PiS-em - narciarz-Duda (główny hamulcowy "Wetoniusz" i udający "monarchę" "łaskawca") - ma już tylko: mniej niż 260 dni szusowania na stokach "swojego" pajacu rezydenckiego (na nasmarowanych tanim olejem deskach) i ostatnią zimę przed sobą przed ostatecznym pakowaniem manatek...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.