Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jan niezalogowany
21 listopada 2024r. o 17:29
A TY JEDYNE CO MOŻESZ TO SOBIE PIERDNĄĆ. ZA CIENKI JESTEŚ NA COŚ WIĘCEJ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zero niezalogowany
21 listopada 2024r. o 18:56
Prokuratura Krajowa przekazała do prokuratora generalnego Adama Bodnara wniosek o zgodę Sejmu na zatrzymanie i doprowadzenie byłego szefa MS, posła PiS Zbigniewa Ziobry przed komisję śledczą ds. Pegasusa.
~~felek niezalogowany
21 listopada 2024r. o 21:47
Ale jaja, dziś Sejmie ...ki mało co się nie pobili z konfą. A jeszcze większe jaja szykują się z kandydatem na prezydenta, Pis wstydzi się ...ów i podobno ma być nie ich członek tylko prezes IPN oczywiście z ich namaszczenia ale oficjalnie nie ...ek. Kolejne jaja to Antoni ,, żywo " w TVR chciał opluć Tuska i nawet aparatura się temu sprzeciwiła. Jaja ...ki.

Zastosowana autokorekta

~~Nie jestem fujarą niezalogowany
21 listopada 2024r. o 22:31
Chcę zobaczyc ziobre zakutego w dyby z kulą u nogi
~~niestety niezalogowany
21 listopada 2024r. o 23:17
~~Nie jestem fujarą napisał(a): Chcę zobaczyc ziobre zakutego w dyby z kulą u nogi

Jest mało prawdopodobny ten widok. Wcześniej zabierz go kosa. To tchórz i miękiszon.
~~ niezalogowany
22 listopada 2024r. o 14:25
Pati Kotecka w ramach protestu przykuje się do kaloryfera a Andrzejek podpisze ułaskawienie.
~~Onuca Antek niezalogowany
22 listopada 2024r. o 17:54
Antek dron to jeden z największych oszustów po II wojnie światowej. Zabrali mu prawko ale stać go na kierowcę a być może tak jak mòwił Duda kupi sobie samolot prywatny. Przyda się tej ruskiej onucy do ucieczki na Kreml.
~~Zostańmy Polakami niezalogowany
22 listopada 2024r. o 23:19
Trudno że szaleńcy zje ba nej prawicy atakują. To prymitywni komuniści zafascynowani religią.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza