~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a wiesz że mam podobnie?
od czasu jak pewne swoje wypowiedzi zaczął tonować ,od pewnych spraw zaczął się odcinać trochę inaczej na niego zaczynam patrzeć...
robię to jednak bardzo, bardzo ostrożnie ...
może kiedyś jako młodzian musiał się ''wyszumieć''
a kto nie musiał? .....;D ;D ;D
jednak nigdy go nie poprę za słowa o LGBT , kobietach czy za ciągotki skrajnie nacjonalistyczne...
wolę Brauna chociaż nie trawię tego jego ''szczęść boże''...;D
Hitler też legalnie doszedł do władzy .
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie jest moim idolem, chociaż patrząc na innych "polskich polityków" zaczynam go coraz bardziej cenić.
Do ciebie to jeszcze nie dotarło , my już od dawna widzimy twoje uwielbienie dla europejskich faszystów.
Jeżeli uważasz że ludzie dla których najważniejsze jest dobro ich rodaków ( a nie jakieś tam "zachodnie czy też wschodnie" ideologie) są "faszystami" to tak- możesz mnie nazywać "faszystą".
Mam w d..ie interesy Amerykańców, Niemców, Anglików i innego patatajstwa. Liczy się tylko dobrobyt i bezpieczeństwo Polaków.
I to zapewni Konfa z Mentzenem i jego piątką , Bosak z dyplomem Tumanum , i szczęść boże Braun. Czy tak ? Aha i ta de*ilka w parlamencie UE .
Nie wiem czy zapewni.
Natomiast doskonale wiem ,że na pewno nie zrobi tego PiS, PO ani ich "koalicjanci".
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no właśnie ...
tu jest problem...
kto?
tym bardziej że żadna z obecnych partyjek już na starcie skazana jest na te czy inne ''koalicje''. .;D
ja na tą chwilę cierpliwie czekam na maj....
może to będzie kolejny ''przewrót majowy''?...tylko kto będzie ''naczelnikiem''? ;D
oprych napisał(a): A wy "miastowi" dalej czekacie aż Tusk zrealizuje któreś że stu konkretów, czy może na sto tysięcy mieszkań Kaczyńskiego?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): A wy "miastowi" dalej czekacie aż Tusk zrealizuje któreś że stu konkretów, czy może na sto tysięcy mieszkań Kaczyńskiego?
nie ...my ''miastowe '' czekamy na jeden ''konkret''
otwarcie ''basenów'' ...;D