Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

22745
oprych
19 lutego 2025r. o 18:19
~~Konfederacja napisał(a): Bosak wygłasza tak samo skandalicze tezy jak Putin. Konfeseracja antypolska partia. To antyukraiński i antyeuropejski głos Putina.

Zacytujesz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
19 lutego 2025r. o 18:21
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konfederacja napisał(a): Bosak wygłasza tak samo skandalicze tezy jak Putin. Konfeseracja antypolska partia. To antyukraiński i antyeuropejski głos Putina.

Zacytujesz?

Nie znasz wypowiedzi swojego idola, wstydź się . Ja Kaczyńskiego obudzony w środku nocy bezbłędnie zacytuję.
22745
oprych
19 lutego 2025r. o 18:26
Nie jest moim idolem, chociaż patrząc na innych "polskich polityków" zaczynam go coraz bardziej cenić.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
19 lutego 2025r. o 18:32
oprych napisał(a): Nie jest moim idolem, chociaż patrząc na innych "polskich polityków" zaczynam go coraz bardziej cenić.

Do ciebie to jeszcze nie dotarło , my już od dawna widzimy twoje uwielbienie dla europejskich faszystów.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 lutego 2025r. o 18:34
a wiesz że mam podobnie?
od czasu jak pewne swoje wypowiedzi zaczął tonować ,od pewnych spraw zaczął się odcinać trochę inaczej na niego zaczynam patrzeć...
robię to jednak bardzo, bardzo ostrożnie ...
może kiedyś jako młodzian musiał się ''wyszumieć''
a kto nie musiał? .....;D ;D ;D

jednak nigdy go nie poprę za słowa o LGBT , kobietach czy za ciągotki skrajnie nacjonalistyczne...
wolę Brauna chociaż nie trawię tego jego ''szczęść boże''...;D
19 lutego 2025r. o 18:37
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a wiesz że mam podobnie?
od czasu jak pewne swoje wypowiedzi zaczął tonować ,od pewnych spraw zaczął się odcinać trochę inaczej na niego zaczynam patrzeć...
robię to jednak bardzo, bardzo ostrożnie ...
może kiedyś jako młodzian musiał się ''wyszumieć''
a kto nie musiał? .....;D ;D ;D

jednak nigdy go nie poprę za słowa o LGBT , kobietach czy za ciągotki skrajnie nacjonalistyczne...
wolę Brauna chociaż nie trawię tego jego ''szczęść boże''...;D

Hitler też legalnie doszedł do władzy .
22745
oprych
19 lutego 2025r. o 18:48
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie jest moim idolem, chociaż patrząc na innych "polskich polityków" zaczynam go coraz bardziej cenić.

Do ciebie to jeszcze nie dotarło , my już od dawna widzimy twoje uwielbienie dla europejskich faszystów.

Jeżeli uważasz że ludzie dla których najważniejsze jest dobro ich rodaków ( a nie jakieś tam "zachodnie czy też wschodnie" ideologie) są "faszystami" to tak- możesz mnie nazywać "faszystą".
Mam w d..ie interesy Amerykańców, Niemców, Anglików i innego patatajstwa. Liczy się tylko dobrobyt i bezpieczeństwo Polaków.
19 lutego 2025r. o 18:53
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Nie jest moim idolem, chociaż patrząc na innych "polskich polityków" zaczynam go coraz bardziej cenić.

Jeżeli uważasz że ludzie dla których najważniejsze jest dobro ich rodaków ( a nie jakieś tam "zachodnie czy też wschodnie" ideologie) są "faszystami" to tak- możesz mnie nazywać "faszystą".
Mam w d..ie interesy Amerykańców, Niemców, Anglików i innego patatajstwa. Liczy się tylko dobrobyt i bezpieczeństwo Polaków.

I to zapewni Konfa z Mentzenem i jego piątką , Bosak z dyplomem Tumanum , i szczęść boże Braun. Czy tak ? Aha i ta de*ilka w parlamencie UE .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!