~~co tu się wyprawia napisał(a): Ale tu onucami waniaiet
oprych napisał(a): "...a jak ''zaczesaniec '' któregoś ranka powie - już ich nie macie bo kazałem waszym złotem zapłacić za ''apacze'' i ''abrahamy'' ...;D"
Oczywiście że nie powie.
Przede wszystkim dlatego, że tam nie ma żadnego polskiego złota. Jest tylko papierek, który je udaje.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): Elektorat pis jak i politycy pis to ćwierćinteligencja, szczególnie teraz to widać jak zmieniają narrację zgodnie ze swoimi idolami, którzy liczą na to, że pomarańczowy pomyleniec z pomarańczowego domu im pomoże. To co natomiast wygaduje Nowogrodzki to już w ogóle bełkot niezrównoważonego typa, którego nie należy brać na poważnie bo gdyby on został prezydentem to popchnąłby nas w objęcia putina.
Gienku weź mi proszę odpisz dlaczego myślisz że Polska źle by żyła z gospodarzem Rosji , jeżeli była by neutralna do wojny na Ukrainie. Mianowicie ,nie wpuściła by tyle Ukraińców
Nie dała tyle uzbrojenia
Nie wydała tylu miliony zł lub € na wojnę na Ukrainie. Zauważ że Amerykanie od konfliktów zbrojnych tez mają dłonie usmarowane krwią.
Afganistan
Irak.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): "...a jak ''zaczesaniec '' któregoś ranka powie - już ich nie macie bo kazałem waszym złotem zapłacić za ''apacze'' i ''abrahamy'' ...;D"
Oczywiście że nie powie.
Przede wszystkim dlatego, że tam nie ma żadnego polskiego złota. Jest tylko papierek, który je udaje.
Czy jest ów złoto czy go nie ma , czy tylko jest papierek że Polska ma tyle złota czy go nie ma. Myślicie że wy coś z tego złota dostaniecie ??? Już od 3 dekad obiecują z polski zrobić „Zieloną wyspę” i właśnie tylko obiecują. A wy się kłócicie wyzywacie bo ten jest za PiS ten jest za KO a inni za Konfederacją. Jak politycy jawnie mówią że polityka polega na kłamstwie i mówieniu tego co ludność chce usłyszeć. Dlaczego nie słychać w mediach że w Luksemburgu jest źle lub w Norwegii i Szwajcarii. Bo tam politycy szanują społeczność a nie tak jak w innych krajach np jak a Polsce , Niemczech , Belgii , Francji , Anglii
~~Gienek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): Elektorat pis jak i politycy pis to ćwierćinteligencja, szczególnie teraz to widać jak zmieniają narrację zgodnie ze swoimi idolami, którzy liczą na to, że pomarańczowy pomyleniec z pomarańczowego domu im pomoże. To co natomiast wygaduje Nowogrodzki to już w ogóle bełkot niezrównoważonego typa, którego nie należy brać na poważnie bo gdyby on został prezydentem to popchnąłby nas w objęcia putina.
Gienku weź mi proszę odpisz dlaczego myślisz że Polska źle by żyła z gospodarzem Rosji , jeżeli była by neutralna do wojny na Ukrainie. Mianowicie ,nie wpuściła by tyle Ukraińców
Nie dała tyle uzbrojenia
Nie wydała tylu miliony zł lub € na wojnę na Ukrainie. Zauważ że Amerykanie od konfliktów zbrojnych tez mają dłonie usmarowane krwią.
Afganistan
Irak.
Wiejski ANALityku ,odpisuję na pytanie ,,Gienku weź mi proszę odpisz dlaczego myślisz że Polska źle by żyła z gospodarzem Rosji ''.
Polska już żyła z gospodarzem Rosji, żyło się nam spokojnie i na bogato.
W rewanżu to proszę ty mi odpisz , skoroś taki obrotny , z takim ANALitycznym umysłem , to czego szuka twoja matka po parkingach?
Kluczyków od Porsche Panamera GTS Sport Turismo… wypadły jej jak wchodziła do sklepu. Ale sprawa załatwiona znalazła.
~~Gienek napisał(a): Pytanie było raczej do mnie ale nie zamierzam odpisywać bo jak mam skomentować to pytanie ? Dziękuję ale pod kacapskim butem putinowskiego łajna nie mam ochoty żyć, już to przerabiałem.[/
To teraz tobie się żyje w dostatku ?? Tak dobrze jak obiecała UE i polscy politycy którzy rządzą Polską od 3 dekad.