Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Miedziana Krokosmia niezalogowany
13 marca 2025r. o 21:11
~~Jasiu napisał(a): Ty zadajesz pytania? A kiedy ty kiedykolwiek na jakieś odpowiedziałeś?
Dlaczego ty zwiałeś z Polski? A teraz z nowej ,,ojczyzny'' plujesz na DEMOKRATYCZNIE wybranego premiera.
I ty się masz za patriotę? Frajer z ciebie i nic więcej.

A jakie to pytanie tu mi zadałeś nie otrzymując odpowiedzi …???
DEMOKRATYCZNIE podał się dzisiaj do dymisji minister /kryminalista z tej PO cienkiej lince stąpający
Neo rząd
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zdrajcy Polski niezalogowany
13 marca 2025r. o 21:12
Czy Putin weźmie konfederację i pis do rosyjskiej dumy za głosowanie przeciwko Tarczy Wschód ?
~~Jasio niezalogowany
13 marca 2025r. o 21:14
Dlaczego nigdy nie skrytykowałeś chamskich postów swojego brata i jego wulgaryzmów kierowanych do innych bolecnautów?
13 marca 2025r. o 21:14
Lecz bardziej mnie cieszy wygrana Igi Świątek, naszej perełki w tenisie , choć są gracze w STSie stawiający
na Zheng , to i portfel pękł
13 marca 2025r. o 21:18
~~Jasio napisał(a): Dlaczego nigdy nie skrytykowałeś chamskich postów swojego brata i jego wulgaryzmów kierowanych do innych bolecnautów?

Uzasadnij mi dlaczego miałbym krytykować , ja nie wcinam się jak stringi , powróć do początku tych wszystkich wpisów w stronę Lucjana , kto zaczął
Adwokacino uciśniony
~~ niezalogowany
13 marca 2025r. o 21:19
~~Ametystowa Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zdrajcy napisał(a): Pis i konfederacja to patrioci Kremla. Zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód

Jak PiS odbudowywał jednostki na wschodniej tzw. ścianie to PO-SLD-PSL protestowali. Przeciwni byli podpisywanym kontraktom na czołgi K2 z Korei Południowej i armato haubic K9. Przeciwni byli budowie ogrodzenia z Białorusią, a teraz nagle udają patriotów. Kto rozwalił armie jak nie poprzednie rządy Tuska i całe jednostki na wschodzie likwidowano. Kto podpisał z USA kontrakt na F-35 i czołgi Abrams jak nie PiS i Błaszczak. zdrajcami są PO -SLD -PSL i Trzecia Droga. Lawirantami są i kłamcami. Sobie teraz przypisują zasługi to co załatwił Błaszczak, a na początku swoich rządów wrzeszczeli, że anulują kontrakty już podpisane z Koreą Południową. Gospodarka kuleje to Tusk bierze się za politykę zagraniczną i mentora udaje. Jego słowa powiedziane za poprzedniej kadencji, że ze strony Rosji nic nam nie grozi. Kłamał, kłamie i będzie kłamał.

Kto rozwalił polski kontrwywiad upubliczniając dane agentów a nawet dane ich rodzin?
Kto nocą jak złodziej włamał się do siedziby sojuszniczego państwa będącego też w NATO?
~~Jasiu niezalogowany
13 marca 2025r. o 21:23
~~Miedziana Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlaczego nigdy nie skrytykowałeś chamskich postów swojego brata i jego wulgaryzmów kierowanych do innych bolecnautów?

Uzasadnij mi dlaczego miałbym krytykować , ja nie wcinam się jak stringi , powróć do początku tych wszystkich wpisów w stronę Lucjana , kto zaczął
Adwokacino uciśniony

Dlatego że innych z wielką ochotą krytykujecie a nawet straszycie . Kiedy ktoś krytykuje twojego brata za chamskie wpisy jednak się wcinasz jak stringi . Kto tu wyzywał twojego brata od ciot i parów?
A ty sam? Co miało oznaczać twoje że ,,damskie się nie liczą''?
Odpowiesz?
13 marca 2025r. o 21:30
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miedziana Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Dlaczego nigdy nie skrytykowałeś chamskich postów swojego brata i jego wulgaryzmów kierowanych do innych bolecnautów?

Adwokacino uciśniony
Dlatego że innych z wielką ochotą krytykujecie a nawet straszycie . Kiedy ktoś krytykuje twojego brata za chamskie wpisy jednak się wcinasz jak stringi . Kto tu wyzywał twojego brata od ciot i parów?
A ty sam? Co miało oznaczać twoje że ,,damskie się nie liczą''?
Odpowiesz?

Tak odpowiem i to konkretnie byś zrozumiał dobitnie
, jeżeli ubliżasz komuś wyzywając od frajerow lub jeszcze ładniej cwelu , ja wiedząc takim nie jestem , nie byłem i nigdy nie będę , stwierdzam że damskie bluzganie się nie liczy , zaprzestań używać słownictwa o którym nie masz zielonego pojęcia , a łatwo tym rzucasz to czego oczekujesz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza