Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy zaszczepisz sie na Covid?

~~Kasztankowy Szarłat niezalogowany
11 grudnia 2020r. o 15:06
~Bladolawendowa Kanna napisał(a): Skąd się bierze tylu ...i antyszczepionkowych?!

To nie jest antyszczepionkowość, a ostrożność i rozwaga. Nie wiem jak można dać sobie wstrzyknąć nie sprawdzony i niedostatecznie przebadany preparat? Jestem całym sercem za szczepionkami tymi podstawowymi, ale potencjalnie niebezpiecznego preparatu nie dam sobie wstrzyknąć. Nie ufam firmie farmaceutycznej, która pominęła istotne grupy społeczne podczas badań i ogłasza bezpieczeństwo szczepionki bez danych o możliwych powikłaniach późnych. Proszę poczytać jak się skończyło przyjęcie równie niesprawdzonej i na szybko wyprodukowanej szczepionki przeciw świńskiej grypie. To są fakty, a nie jakieś teorie spiskowe.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
11 grudnia 2020r. o 15:49
a ja jeszcze raz ...
poczytajcie sobie jak długo trwały badania,analizy i wszelkie inne procedury kiedy pojawiła się ebola...

jak zaszczepią się polscy ''politycy'' ja wtedy to przemyślę...

nie ufam pisdzielskiej ''władzy'' ...nie ufam pisdzielskim szumowskim i innym ''autorytetom''...;)

mało szumowskiemu zarobionych 5 -u ''baniek''?
chce więcej?
znowu jakiś ''baca'' ma na tym zarobić a miliony Polaków mają robić za szczury doświadczalne?

~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
11 grudnia 2020r. o 15:52
Horus napisał(a): a ja jeszcze raz ...
poczytajcie sobie jak długo trwały badania,analizy i wszelkie inne procedury kiedy pojawiła się ebola...

jak zaszczepią się polscy ''politycy'' ja wtedy to przemyślę...

nie ufam pisdzielskiej ''władzy'' ...nie ufam pisdzielskim szumowskim i innym ''autorytetom''...;)

mało szumowskiemu zarobionych 5 -u ''baniek''?
chce więcej?
znowu jakiś ''baca'' ma na tym zarobić a miliony Polaków mają robić za szczury doświadczalne?

i tak zarobią i tak - to przecież złodzieje
a co do szczepionki - powodzenia! beze mnie....
czekam na pierwsze ofiary szczepionki
i oby to były same ...y, i czarnuchy!

Zastosowana autokorekta

~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
11 grudnia 2020r. o 15:54

i tak zarobią i tak - to przecież złodzieje
a co do szczepionki - powodzenia! beze mnie....
czekam na pierwsze ofiary szczepionki
i oby to były same ...y, i czarnuchy!

portal - zamiast kropek wstawiajcie gwiazdki
oczywiście chodziło o p.i.s.i.o.r.y
~~Poziomkowy Krokus niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 0:02
" Pod żadnym pozorem nie powinno się upijać, zarówno przed jak i w trakcie szczepień"

- nadają z bratniej Rosji do przyjaciół pis_dzielców.
6979
E
12 grudnia 2020r. o 6:57
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/pfizer-otrzymal-ochrone-prawna-przed-pozwami-sadowymi-2020-12

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
22258
#Horus nieaktywny
12 grudnia 2020r. o 7:14
i już samo to daje do myślenia...;)

a skoro tak to zdrowia życzę :)
~~Zielonkawa Kufea niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 7:31
E napisał(a): https://wolna-polska.pl/wiadomosci/pfizer-otrzymal-ochrone-prawna-przed-pozwami-sadowymi-2020-12
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/teraz-jest-czas-pobudki-2020-12
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.