~Ciemnoróżowy Moszenki napisał(a): Panie prezydencie, słyszałem że popiera pan ten strajk, zatem bądź pan tak dobry i otwórz tym ludziom stadion. Niech chodzą sobie tam w kółko cały czas, a miasto będzie wolne od korków i wulgaryzmów. Bardzo prosimy.
~Białobrązowa Laurencja napisał(a): Nawet Frasyniuka ruszyło. Kto by pomyślał. Bluzgał na rząd teraz chce pozostać przyzwoitym. Sumienie ruszyło.
~~Jasnoniebieski Niecierpek napisał(a):Oni sami pewnie się przesiadają hahahaha, ale co jak co na bank tu zaglądają hahaha~Krwawosiny Zaślaz napisał(a): Co by nie mówić to na bolecinfo nie ma takiej jawnej prostej cenzury jak na istotne.
Dlatego przesiadamy sie z istotnych na bolec. Tam to juz nawet nie udaja ze sa zgodni z jedna sluszna linia propagandowa.
~~Karmelowopłowa Jukka napisał(a):Zbynka nie będzie na marszu. Będziemy na was patrzyć z balkonu... i może was pozwyzywamy, nie wiem jeszcze~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Karmelowopłowa Jukka napisał(a): Malinowy krwawniku , zbynku , dalej smrodzisz .
To ty się zamknij konfidencie , bo śmierdzi jak by szambo wywozili .
Zbynku , złość piękności szkodzi , piękny Zbysiu .
Protestujesz w sobotę czy jak zwykle przy klawiaturze .
~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a):~~Karmelowopłowa Jukka napisał(a):Zbynka nie będzie na marszu. Będziemy na was patrzyć z balkonu... i może was pozwyzywamy, nie wiem jeszcze~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Karmelowopłowa Jukka napisał(a): Malinowy krwawniku , zbynku , dalej smrodzisz .
To ty się zamknij konfidencie , bo śmierdzi jak by szambo wywozili .
Zbynku , złość piękności szkodzi , piękny Zbysiu .
Protestujesz w sobotę czy jak zwykle przy klawiaturze .