~~Jaskraworudy Wilczomlecz niezalogowany 26 listopada 2020r. o 13:14
No nie wiem, albo zestresowany, albo nieprzygotowany do tej funkcji, bo w sumie mówił rzeczy które każdy z nas wie... Ja o jakiejś konkretnej wizji nie usłyszałem. No ale powodzenia.
~~Złocistoruda Budleja niezalogowany 26 listopada 2020r. o 15:06
Jestem rozczarowana wywiadem. Stając do konkursu powinno znać się dobrze instytucję, jej zadania i mieć super pomysł na przyszłość. Nowy dyrektor nie ma nic do zaproponowania (i nie umie rozmawiać), wymienił tylko to, co dobrze zawsze działało (i to nie wszystko, bo jak sam powiedział jest od dwóch tygodni i się przygląda). A klub Morsów, którym tak się podpiera został rozkręcony przez poprzedniego Dyrektora.
Czekałam na wizję rozwoju MOSiRu. Niestety, ten wywiad tylko utwierdza w przekonaniu, że ta kolejna zmiana na stołkach to decyzja czysto polityczna. Smutne to :(
~~Sepiowa Trzmielina niezalogowany 27 listopada 2020r. o 8:20
Dajcie spokój, on się tam nie nadaje. Fajny niefajny, ale dyrektor z niego żaden myślę. Nic konkretnego nie zaproponuje, nie zaargumentuje. Swoją drogą sprawa tego konkursu już się wyjaśniła?
Niech on weźmie się do roboty. Tego czego chcą mieszkańcy to przede wszystkim GRUNTOWNY REMONT basenów na Spacerowej! Ten leśny potok to jest niewypał straszny. Jedynie dla emerytów i rodzin z małymi dziećmi!!! Lodowisko bliżej miasta, a nie na wypizdowiu. Strasznie nieudolni ludzie na tych wszystkich stołkach...
~Ciemnoturkusowy Pięciornik niezalogowany 27 listopada 2020r. o 9:12
file 367706 ancient rites of passage
123 Movies HD Online ! ASSISTIR .
Download Free Movies Watch Online HD Free
JAV Streaming Online HD Free
Midnight ET
Purple_bitch - Kitty-slut gets dog dildo in both holes - Full HD/MP4
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.