Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Modlitwa za bluźnierstwa podczas protestów
~~Mahoniowy Bratek niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 14:56
~Piwna Karagana napisał(a): To, że w Bolesławcu nie odnotowano ataków na budowle kościelne niczego nie dowodzi.
Na waszym portalu wielokrotnie miały miejsce ataki na kościół. Zachęcanie do wulgarnych protestów, które w swoim podstawowym planie mają ataki na kościół, to nie jest promocja agresji?
W dobie pandemii kiedy istnieją prawne zakazy zgromadzeń to co to jest? Czyż nie sprowadzanie zagrożenia epidiomologicznego na mieszkańców miasta?
To że wierni kościoła się modlą nie dotyczy tylko Bolesławca ale całego kościoła.
W takim kraju jak Polska powinno to być zrozumiałe nawet dla jego największych wrogów.

List, który w 2012 r. ks. Isakowicz-Zaleski przekazał kard. Dziwiszowi, a w którym dokładnie opisana była sprawa wykorzystywanego seksualnie Janusza Szymika, odnalazł się w archiwach kurii w Krakowie. Krakowski metropolita wielokrotnie powtarzał wcześniej, że sobie go nie przypomina.

Ty się módl a w tym czasie czarny będzie ci dziecko gwałcić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoróżowy Orzech niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 14:57
NIE PRZESZKADZA MI ŻE KTOŚ MA INNE POGLĄDY
PRZESZKADZA MI ŻE PRÓBUJE MI JE NARZUCIĆ !! !! !!

NIE PRZESZKADZA MI ŻE KTOŚ PODEJMUJE RÓŻNE OD MOICH WYBORY
PRZESZKADZA MI ŻE CHCE WYBRAĆ ZA MNIE !! !! !!

Kościół i pis to szatańska symbioza !! !! !!
~~Brunatna Smagliczka niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 15:01
Zgubili Jezusa ?
Nowenna wynagradzająca bogu i Maryji.
A powinno być bogu , Jezusowi i Maryji
~~Bladoniebieska Fortegilla niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 15:01
emem napisał(a):
~~Bladoniebieska Fortegilla napisał(a): Wręcz przeciwnie, wrzucając ten artykuł, udowadniacie, że jesteście jednostronni.

Jako, że w tym komunikacie o modlitwach jest mowa o demonstracjach i demonstrujących, to żebyśmy nie byli tacy "jednostronni" opublikowaliśmy właśnie informację o kolejnych demonstracjach...

Pozdrawiam,
Marcin Marczewski

Dajecie coraz to twardsze dowody tego, że jesteście po prostu po stronie lewicy. Myślę, że lepiej byście zrobili, wprowadzając korektę w tym artykule, niż publikowali kolejne bezsensowne g**no.
~~Bladoniebieska Fortegilla niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 15:03
~~Brunatna Smagliczka napisał(a): Zgubili Jezusa ?
Nowenna wynagradzająca bogu i Maryji.
A powinno być bogu , Jezusowi i Maryji

Najpierw znajdź swój szacunek do Boga, a potem komentuj takie posty.
~~Iliowobłękitna Petunia niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 15:06
~~Bladoniebieska Fortegilla napisał(a):
emem napisał(a):
~~Bladoniebieska Fortegilla napisał(a): Wręcz przeciwnie, wrzucając ten artykuł, udowadniacie, że jesteście jednostronni.

Jako, że w tym komunikacie o modlitwach jest mowa o demonstracjach i demonstrujących, to żebyśmy nie byli tacy "jednostronni" opublikowaliśmy właśnie informację o kolejnych demonstracjach...

Pozdrawiam,
Marcin Marczewski

Dajecie coraz to twardsze dowody tego, że jesteście po prostu po stronie lewicy. Myślę, że lepiej byście zrobili, wprowadzając korektę w tym artykule, niż publikowali kolejne bezsensowne g**no.

Dokładnie tak, szczególnie Marczewski syn taki postępowy hahaha.
~Dyniowy Liliowiec niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 16:03
Po pierwsze nowenna dotyczy przebłagania za bluźnierstwa i ataki na kościoły w Polsce, nie wspomniano o demonstrantach z Bolesławca. Poza tym, co przeszkadza ludziom w jakich intencjach inni się modlą. Ludzie, których to razi, zajmijcie się lepiej swoją formułą protestów, nie zawsze kulturalną i życzliwą wobec innych. Po drugie, gdyby wielu z urażonych taką formą modlitwy, od czasu do czasu pojawili się w kościele, wiedzieliby, że Wierni modlą się za wszystkich księży, za tych co skrzywdzili innych również oraz ich ofiary pedofilii i innych niegodnych czynów. Za ludzi kościoła i wrogo nastawionych też. A po trzecie, ludzie, co złego jest, by zło zwyciężać dobrem? Nie trzeba być katolikiem, by tak czynić. A Was to razi?
~Limonkowa Daglezja niezalogowany
1 grudnia 2020r. o 16:05
Oni nawet jakby chodzili na kolanach to ich win pedofili nie odkupia, niech probuja się za swoich modlic
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.