~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .
~~Brązowy Dyptam napisał(a):~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .
Łał oczy mało ci nie wypadły na widok latarni? :D
~~Śnieżnobiała Liatra napisał(a): Wiem że od radnych i pszyklejonych do stołka rządzących nie można wymagać i oczekiwać żeby potrafili tak daleko myśleć w przyszłość. To potomkowie z zacofanej Bośni. Ale teraz tu jest Polska Za pozwolenie wybudowania tego już istniejącego budynku mieszkszkalnego powinien ktoś siedzieć w więzieniu. Za Wydanie i dopuszczenia powstania Galerie w tak ważnym dla mieszkanców Nowogrodżca, kara powinna być trochę większa. Za tak płytkie myślenie i niszczenie wizerunku Pięknego. Nowogrodzca powinno się protestowć wyrażnie i do skutku dopóki nie jest za póżno. ARTUR JAXSON.
~Platynowy Złotlin napisał(a): Zabudować, a park sobie zróbcie między murami klasztornymi.
Trzeba było nie wetować inwestycji w Wykrotach jesteście współodpowiedzialni utraty przychodu i braku potencjalnych inwestycji.