Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Galeria handlowa powstanie w Nowogrodźcu
~~Śnieżnobiała Liatra niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 9:41
Wiem że od radnych i pszyklejonych do stołka rządzących nie można wymagać i oczekiwać żeby potrafili tak daleko myśleć w przyszłość. To potomkowie z zacofanej Bośni. Ale teraz tu jest Polska Za pozwolenie wybudowania tego już istniejącego budynku mieszkszkalnego powinien ktoś siedzieć w więzieniu. Za Wydanie i dopuszczenia powstania Galerie w tak ważnym dla mieszkanców Nowogrodżca, kara powinna być trochę większa. Za tak płytkie myślenie i niszczenie wizerunku Pięknego. Nowogrodzca powinno się protestowć wyrażnie i do skutku dopóki nie jest za póżno. ARTUR JAXSON.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 10:36
~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .

Łał oczy mało ci nie wypadły na widok latarni? :D
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 12:09
~~Brązowy Dyptam napisał(a):
~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .

Łał oczy mało ci nie wypadły na widok latarni? :D

Dziwi cię to głupku jak w polach nastawiali latarni a tam gdzie mieszkają ludzie ciemno jak w tyłku .
~~Piwny Kosmos niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 12:19
~~Śnieżnobiała Liatra napisał(a): Wiem że od radnych i pszyklejonych do stołka rządzących nie można wymagać i oczekiwać żeby potrafili tak daleko myśleć w przyszłość. To potomkowie z zacofanej Bośni. Ale teraz tu jest Polska Za pozwolenie wybudowania tego już istniejącego budynku mieszkszkalnego powinien ktoś siedzieć w więzieniu. Za Wydanie i dopuszczenia powstania Galerie w tak ważnym dla mieszkanców Nowogrodżca, kara powinna być trochę większa. Za tak płytkie myślenie i niszczenie wizerunku Pięknego. Nowogrodzca powinno się protestowć wyrażnie i do skutku dopóki nie jest za póżno. ARTUR JAXSON.

Inaczej mówiąc cały Nowogrodziec do kicia!
~Platynowy Złotlin niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 17:41
Zabudować, a park sobie zróbcie między murami klasztornymi.

Trzeba było nie wetować inwestycji w Wykrotach jesteście współodpowiedzialni utraty przychodu i braku potencjalnych inwestycji.
~~Ciemnoszary Rozwar niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 17:50
Jakiej inwestycji? Z budżetu gminy wypłynęły miliony a ty piszesz o gruszkach na wierzbie. Nie wiedziałeś o ustawie przez trzy lata. Robercie uspokój się, zaparz ziółek, przestań siedzieć na FB, zajmij się realnymi sprawami. Niech nie targają tobą negatywne emocje, zapisz się na jogę, nie wiem może zakochaj się niech miłość i dobro cię prowadzą. Pokój. Dobro. Miłość. Razem.
~~Piernikowy Judaszowiec niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 17:58
~Platynowy Złotlin napisał(a): Zabudować, a park sobie zróbcie między murami klasztornymi.

Trzeba było nie wetować inwestycji w Wykrotach jesteście współodpowiedzialni utraty przychodu i braku potencjalnych inwestycji.

Czyli jak rozumie to dzięki VETO pogonili tego Chińskiego truciciela z naszej Gminy ,jeśli tak to wielki szacun dla Stowarzyszenia Veto które działa dla dobra mieszkańców .Jeśli jeszcze zablokują tą karygodną decyzję o budowie kolejnej Biedronki zwanej Galerią to mają poparcie mieszkańców Gminy .
~Złotawa Brzoza niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 18:06
Pytanie zasadnicze. Jakie sieci sklepów będą w Galerii?
CCC? Media Expert? Pepco? Rossmann?
Żaden z nich. Nowogrodziec nie spełnia ich warunków sieciowych....
Więc co tam będzie? Pani Henia z tajtkami z czynszem 5000 zł miesięcznie?
Czy pusto stan?
Chore... Miasta odchodzą od galerii a my...
Jak potrzebuja kasy to burdel wybudujcie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy