~Złotawa Brzoza napisał(a): Pytanie zasadnicze. Jakie sieci sklepów będą w Galerii?
CCC? Media Expert? Pepco? Rossmann?
Żaden z nich. Nowogrodziec nie spełnia ich warunków sieciowych....
Więc co tam będzie? Pani Henia z tajtkami z czynszem 5000 zł miesięcznie?
Czy pusto stan?
Chore... Miasta odchodzą od galerii a my...
Jak potrzebuja kasy to burdel wybudujcie...
~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .Postawili lampy a żeby Parzyce i Kierżno mieli jasny dojazd do Biedronki która powstanie w Zebrzydowej
~~Piernikowy Judaszowiec napisał(a): Chciał bym ostrzec wszystkich tu piszących , uważajcie żeby nie obrazić jaśnie panującego Relicha który zapisał się do partyjki Ziobry, który ma wszystkich prokuratorów pod sobą ,już dzwoniła do mnie jakaś pani którą straszy Sądami za wpis na FB ,A sam jak obrażał to w Sądzie mówił, że ma otwarty dom i każdy może coś napisać z jego komputera .I co wygrałeś?że dalej podnosisz stary temat.
~~Szafirowy Buk napisał(a):~~Szaropopielata Sośnica napisał(a): Dzisiaj jechałem samochodem wieczorem do Osiecznicy ,oczy o mało nie wyskoczyły mi z orbity droga do Kierżna z Nowej Wsi oświetlona jak Manhatan ,lampa co kilkanaście metrów a w samej wiosce lampy co 150 metrów . Mało tego są wioski gdzie nie ma żadnej lampy a mieszkają tam ludzie którzy brodzą po dziurawych drogach w ciemnościach .Postawili lampy a żeby Parzyce i Kierżno mieli jasny dojazd do Biedronki która powstanie w Zebrzydowej
~~Szafirowy Buk napisał(a):~~Piernikowy Judaszowiec napisał(a): Chciał bym ostrzec wszystkich tu piszących , uważajcie żeby nie obrazić jaśnie panującego Relicha który zapisał się do partyjki Ziobry, który ma wszystkich prokuratorów pod sobą ,już dzwoniła do mnie jakaś pani którą straszy Sądami za wpis na FB ,A sam jak obrażał to w Sądzie mówił, że ma otwarty dom i każdy może coś napisać z jego komputera .I co wygrałeś?że dalej podnosisz stary temat.