~Płowoszara Mahonia napisał(a): Gubicie się, nie potraficie prawidłowo podpisanego wniosku założyć a chcecie brać się za gminę? Żart
~~Sinoniebieski Ognik napisał(a): Ja mam pytanie z innej beczki ,czy wreszcie ktoś się zajął bezprawnym wydaniem danych osobowych mieszkańców Gminy Polskiej Poczcie przez Relicha . ?
~Płowoszara Mahonia napisał(a): Radny nawet spytał się w czym można pomóc Burmistrzowi.... Uczcie się Lechoslawiczowie jak się załatwia sprawy....
Ps tak galeria jak powstanie to dlatego że vetowaliscie zakład na strefie teraz dalej wetujecie... Jestescie taka tuba do krzyczenia..
~~Zielonkawa Petunia napisał(a):~~Sinoniebieski Ognik napisał(a): Ja mam pytanie z innej beczki ,czy wreszcie ktoś się zajął bezprawnym wydaniem danych osobowych mieszkańców Gminy Polskiej Poczcie przez Relicha . ?
Mnie to też interesuje. Dlaczego wydano dane mieszkańców na wybory korespondencyjne, których niee było. I zaraz po tym radni dali absolutorium dla burmistrza. Ktoś bierze za to odpowiedzialność.
~Złocistobrązowa Macierzanka napisał(a): Ale się ciołki nakręcacie i dyskutujecie sami ze sobą:) jaja jak berety