~Płowoszara Mahonia napisał(a): Możesz Lechosławiczu i przekazać 500 podpisów będą badane bo na podpizach i to jednym chyba już raz polegliscie jesteście w tym pó niewiarygodni.
Podałem
~Płowoszara Mahonia napisał(a): Możesz Lechosławiczu i przekazać 500 podpisów będą badane bo na podpizach i to jednym chyba już raz polegliscie jesteście w tym pó niewiarygodni.
Podałem
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a):~Płowoszara Mahonia napisał(a): Możesz Lechosławiczu i przekazać 500 podpisów będą badane bo na podpizach i to jednym chyba już raz polegliscie jesteście w tym pó niewiarygodni.
Podałem
Podałem czy Pedałem jesteś gnido dworska ,nikt nie poległ i nie polegnie a wasze dni są policzone to jest ostatnia wasza kadencja ,Jakim trzeba być bezmózgiem żeby w polach między Nową Wsią a Kierżnem nastawiać lamp co 20 metrów ,z daleka wygląda to jak Stok narciarski w Świeradowie .
~~Złotorudy Wiesiołek napisał(a):~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a):~Płowoszara Mahonia napisał(a): Możesz Lechosławiczu i przekazać 500 podpisów będą badane bo na podpizach i to jednym chyba już raz polegliscie jesteście w tym pó niewiarygodni.
Podałem
Podałem czy Pedałem jesteś gnido dworska ,nikt nie poległ i nie polegnie a wasze dni są policzone to jest ostatnia wasza kadencja ,Jakim trzeba być bezmózgiem żeby w polach między Nową Wsią a Kierżnem nastawiać lamp co 20 metrów ,z daleka
wygląda to jak Stok narciarski w Świeradowie .
Odpi..dol się od naszych lamp!!!