~~Zgniłozielony Rabarbar napisał(a): QA czyje sa te lampy w polach, dobrze ktoś pisze jak na stoku to wygląda. Te inwestycje są z naszych podatków. To też moje pieniądze i ciężko na nie pracuje, nie korzystam z pomocy społecznej. I patrzeć nie mogę jak ludzie nie mają oświetlenia, które powinna zapewnić gmina z naszych podatków a w d...ie nastawiali lamp. Kto tym zarządza? Nie piszcie mi tu że jakiś facet z gierałtowa bo wszyscy na to pozwalają. Gmina to MY ludzie. Takich sobie przedstawicieli powybieraliśmy to mamy. Potrzebują naszych głosów na wyborach a po to już ich wszystkich możemy sobie tylko pooglądać. Dzień dobry nawet nie odpowiedzą tacy ważni, naobiecują i tyle. I wcale się nie dziwię, że te pijaki im szczają pod urzędem, czy na tym placu bo niby gdzie mają się wysikać. Toalet nie ma, tam gdzie trzeba światła nie ma, dróg porobionych nie ma a nam nawet chodnik obiecali i nie zrobili i do głosu jak pojechali os nas z miejscowości na sesję to nie dopuścili. Później jak jakie uroczystości to przyjdą i tyle. Gdzie są te radne, no gdzie oni też ustalają prze
ciez to władza radni to władza i sami ustalają a burmistrz wykonuje co mu ustalą. To ja pytam się kiedy będzie chodnik co żeście obiecali i inne obietnice co mówiliście.
~Platynowy Złotlin napisał(a): Zabudować, a park sobie zróbcie między murami klasztornymi.
Trzeba było nie wetować inwestycji w Wykrotach jesteście współodpowiedzialni utraty przychodu i braku potencjalnych inwestycji.
~Płowoszara Mahonia napisał(a): Radny nawet spytał się w czym można pomóc Burmistrzowi.... Uczcie się Lechoslawiczowie jak się załatwia sprawy....
Ps tak galeria jak powstanie to dlatego że vetowaliscie zakład na strefie teraz dalej wetujecie... Jestescie taka tuba do krzyczenia..
~Płowoszara Mahonia napisał(a): Radny nawet spytał się w czym można pomóc Burmistrzowi.... Uczcie się Lechoslawiczowie jak się załatwia sprawy....
Ps tak galeria jak powstanie to dlatego że vetowaliscie zakład na strefie teraz dalej wetujecie... Jestescie taka tuba do krzyczenia..