Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lech Wałęsa XXX LECIE

22258
#Horus nieaktywny
11 grudnia 2020r. o 20:51
o tak...
tylko ''h'' z takimi ''autorytetami'' jak żadnej nauki z nich nie wyciąga...

ale jaki ''uczeń'' takie ''autorytety'' :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
11 grudnia 2020r. o 21:03
Horus napisał(a): w tym kraju nie ma autorytetów...

No a panM?... :)
~Ziemistoszara Lantana niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 17:09
Szanowni Rodacy w Ojczyźnie i Poza Jej Granicami Ten Niegodziwiec Lech Wałęsa Dzisiaj Znowu Haniebnie Pomawia ŚP Kornela Morawieckiego o Zdradę, Czego Nie Jestem w Stanie Dłużej Znieść, Dlatego

Ja Jerzy Sosnowski Wołam Lechu Wałęso, Złodzieju Naszych Marzeń, Opamiętaj się i Przeproś Nas za Wszelkie Draństwo Jakiego się Wobec Nas Dopuściłeś. Dzisiaj Okradasz Nas z Praw do Życia w Godności, Bronisz "sędziów zbrodniarzy, którzy za przyzwoleniem okrągłego stołu" okradają Nas z Godności, Zdrowia, Życia i Majątków na Salach Sądowych, Tej Największej Nietykalnej Mafii w Togach. Pamiętam rok 1970 na ul. Świętojańskiej Gdyni Kiedy Stoczniowcy Nieśli Zamordownego Zbyszka Godlewskiego, Miałem Wtedy 13 lat, Byłem Niemym Świadkiem, Który Uciekał Przed Kulami Twoich Kolesiów z SB, a Już w 1974 r. Byłem Uczniem ZSBO przy SKP w Gdyni, a od 1977 r. Pracownikiem z Przerwą w stanie wojejnnym do 1983 r. Sprzedałeś Nas, a Dzisiaj Jeszcze Pomawiasz Śp Kornela Morawieckiego, Któremy nie Dorastasz do Pięt, tak Jak Pomawiałeś ŚP Lecha Kaczyńskiego, tak Jak Pomawiałeś ŚP Anię Walentynowicz oraz Jerosława Kaczyńskiego, Dzieki Którym Zdobyłeś Nieuzasadnienie Ogromne Dobra Materialne w Formie Zdradzieckich Srebrników tak Jak Ten Zbrodniarz Złodziej 100-Lecia Twój Pupilek Donald Tusk z Całą Bandą Zbrodniarzy Rządowych PO-PSL, Jesteś Hańbą dla Rzeczypospolitrej, Czekam na Debatę Telewizyjną z Tobą Jeżeli Znajdziesz Tyle Odwagi, Rzucam Ci Rękawicę Draniu Dając Ci Szansę Rehabilitacji !!! Idąc Twoim Tokiem Rozumowania, to Kiedy napadli na Naszą Ojczyznę Zbrodniarze Niemiecko-Rosyjscy i Uwięzili Wiele Władz Państwowych Państwa Mordując w Kazamatach, to Żołnierze Podziemia Armia Podziemna Największa Podziemna Armia Świata Broniąca Praw Okupowanych Obywateli w Twojej Ocenie Też Byłaby Zdrajcami, Ty Pospolity Niegodziwcze !!!
~~Fioletowa Trytoma niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 17:19
~Ziemistoszara Lantana napisał(a): Szanowni Rodacy w Ojczyźnie i Poza Jej Granicami Ten Niegodziwiec Lech Wałęsa Dzisiaj Znowu Haniebnie Pomawia ŚP Kornela Morawieckiego o Zdradę, Czego Nie Jestem w Stanie Dłużej Znieść, Dlatego

Ja Jerzy Sosnowski Wołam Lechu Wałęso, Złodzieju Naszych Marzeń, Opamiętaj się i Przeproś Nas za Wszelkie Draństwo Jakiego się Wobec Nas Dopuściłeś. Dzisiaj Okradasz Nas z Praw do Życia w Godności, Bronisz "sędziów zbrodniarzy, którzy za przyzwoleniem okrągłego stołu" okradają Nas z Godności, Zdrowia, Życia i Majątków na Salach Sądowych, Tej Największej Nietykalnej Mafii w Togach. Pamiętam rok 1970 na ul. Świętojańskiej Gdyni Kiedy Stoczniowcy Nieśli Zamordownego Zbyszka Godlewskiego, Miałem Wtedy 13 lat, Byłem Niemym Świadkiem, Który Uciekał Przed Kulami Twoich Kolesiów z SB, a Już w 1974 r. Byłem Uczniem ZSBO przy SKP w Gdyni, a od 1977 r. Pracownikiem z Przerwą w stanie wojejnnym do 1983 r. Sprzedałeś Nas, a Dzisiaj Jeszcze Pomawiasz Śp Kornela Morawieckiego, Któremy nie Dorastasz do Pięt, tak Jak Pomawiałeś ŚP Lecha Kaczyńskiego, tak Jak Pomawiałeś ŚP Anię Walentynowicz oraz Jerosława Kaczyńskiego, Dzieki Którym Zdobyłeś Nieuzasadnienie Ogromne Dobra Materialne w Formie Zdradzieckich Srebrników tak Jak Ten Zbrodniarz Złodziej 100-Lecia Twój Pupilek Donald Tusk z Całą Bandą Zbrodniarzy Rządowych PO-PSL, Jesteś Hańbą dla Rzeczypospolitrej, Czekam na Debatę Telewizyjną z Tobą Jeżeli Znajdziesz Tyle Odwagi, Rzucam Ci Rękawicę Draniu Dając Ci Szansę Rehabilitacji !!! Idąc Twoim Tokiem Rozumowania, to Kiedy napadli na Naszą Ojczyznę Zbrodniarze Niemiecko-Rosyjscy i Uwięzili Wiele Władz Państwowych Państwa Mordując w Kazamatach, to Żołnierze Podziemia Armia Podziemna Największa Podziemna Armia Świata Broniąca Praw Okupowanych Obywateli w Twojej Ocenie Też Byłaby Zdrajcami, Ty Pospolity Niegodziwcze !!!

Kurcza pała , ten to musi mieć dojscie do dobrego towaru.Odlot maxi multi culti
~~Srebrzystoczarna Goryczka niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 18:23
~Jaskrawoczerwony Buk niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 18:30
Wałęsa dał wam wolność buraki pisowskie! Tęsknicie za komuną? Precz z Polski zdrajcy!
~~Kasztanowoczerwona Laurowiśnia niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 18:38
~Ziemistoszara Lantana napisał(a): Szanowni Rodacy w Ojczyźnie i Poza Jej Granicami Ten Niegodziwiec Lech Wałęsa Dzisiaj Znowu Haniebnie Pomawia ŚP Kornela Morawieckiego o Zdradę, Czego Nie Jestem w Stanie Dłużej Znieść, Dlatego

Biedny człecze na 1000-lecia być może udzielą ci pomocy . Śmiesz oceniać innych a co sam zrobiłeś dla naszej ojczyzny.
~Rdzawoczerwony Bambus niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 18:42
Rząd PO-PSL likwidował stopniowo historię w szkole, żeby dzieci nie znały najnowszej historii swego kraju i biły pokłony i dziękowały za wolność oszustom i zdrajcom.
Jaskrawoczerwony Buk to żywy przykład.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza