Jurko61 napisał(a): PanieM
Do pewnego czasu nie komentowałem pańskich tekstów ,
Żeby panu Kmiot jak pan mnie nazwał rozjaśnił ten starczy umysł
To moja wiedza pochodzi o tamtych czasach mając 20 lat , od starszego brata którego pan gościł z Januszem wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościem u siebie .
Uważam iż będzie pan wiedział o kim mowa.
Zanim puści pan bąka medialnego nie wiedząc do kogo , niech pan zasięgnie informacji co ze mną wyprawiali 19.12.1981 roku przy Łasickiej ,
Nie chce być torturowany przez pana na tym forum , za dojrzały jestem na dyskusje bezowocne , pozdrowi pan klakiera Horusa.Dopisane 12.12.2020r. o godz. 22:01:Horus napisał(a): też skakałeś przez ''płoty''?
też rozrzucałeś ulotki?
też podpalałeś milicyjne Nysy?
no i popatrz...
to wszystko dzisiaj ''psu na budę''
Polskę jak rozkradali kiedyś tak rozkradają dzisiaj ...
tylko ekipa w lekka zmienionym składzie ale ''idee'' te same ...
jak najwięcej dla siebie...
Janusz , przez płoty to powinieneś skakać gdy zobaczysz na swej ciężkiej
Drodze życiowej Pannę
Zastosowana autokorekta
Jurko61 napisał(a): PanieM
Do pewnego czasu nie komentowałem pańskich tekstów ,
Żeby panu Kmiot jak pan mnie nazwał rozjaśnił ten starczy umysł
To moja wiedza pochodzi o tamtych czasach mając 20 lat , od starszego brata którego pan gościł z Januszem wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościem u siebie
Zastosowana autokorekta
skorn napisał(a):PanM napisał(a): Gdyby komuniści byli zdrajcami jak tu piszecie to nie było by stanu wojennego tylko ruska interwencja
Oczywiście, że byli zdrajcami, bo to oni swoimi rządami doprowadzili Polskę do takego momentu w historii. Kto uzależnił Polskę od ZSRR jak nie Bierut i ci co byli po nim, na jaruzelu skończywszy? Gdyby nie komuna, nie byłoby Solidarności.
"Kapitalista" panM staje w obronie czerwonych i krytykuje strajki, które w normalnych państwach są legalnym sposobem wyrażania sprzeciwu. Żałosne.
Jurko61 napisał(a): Spokojnie Janusz , wiek ci nie pozwala na denerwowanie się
Pomyśl o serduszku ,
Wstawiając ten temat miałem taką potrzebę
w odwrotności do ciebie , czy może ????usuńmy Historie naszej ojczyzny , wybaczmy wszystkim agresorom , przeprosimy Niemców za 1939-1945,
Postawmy Adolfowi pomniki w miejscach gdzie stał Lenin ,
Będzie wszystko ok.
A tak na marginesie jeżeli mnie jakiś temat nie interesuje pozostawiam go bez komentarza ,
Co do mojego Nicka Jurko61 ,
Twój też był w pierwszej odsłonie Falco , obecnie Horus , choć jesteś Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości ,
Tak że nie mogę zrozumieć twoich aluzji.
Zastosowana autokorekta