Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

13 GRUDNIA - PAMIĘTAMY !!!!

22258
#Horus nieaktywny
12 grudnia 2020r. o 23:27
ja to ''wyrywkowo''?
sam napisałeś o wiedzy od starszego brata...
pytałem ...odważysz się podpisać?
zabrakło odwagi ...czyli nie masz ''jaj'' ... czyli ?

''głęboko zakonspirowany'' :]

myśl nad tym co piszesz ...jak czegoś nie jesteś pewien -nie pisz...
jak brak ci wiedzy-nie pisz...

dlatego ja śpię spokojnie ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
12 grudnia 2020r. o 23:33
Proszę cię Janusz nie rozśmieszaj mnie , i jak już będziesz tak daleko z tym pozwem
Poproś podam dokładne dane
By było jasne kogo oskarżasz.

Zresetuj się , prawdopodobnie pomaga.
~~Herbaciany Kokornak niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 23:38
"W marcu 1981 roku ówczesny premier Jaruzelski i I sekretarz KC PZPR Kania podpisali dokument - Myśl przewodnia stanu wojennego, który wieńczył pierwszą fazę przygotowań. Przygotowania były kontynuowane przez kilkanasie miesięcy."
Wstyd, że tu dziś publikowany jest portret autora stanu wojennego, szefa WRON - "zorganizowanej grupy przestępczej".
Maska opadła, tzn opadła do końca, do dna...
~~Herbaciany Kokornak niezalogowany
12 grudnia 2020r. o 23:46
12 stycznia 2012 roku Warszawski Sąd Okręgowy uznał, że stan wojenny nielegalnie wprowadziła tajna grupa przestępcza pod wodzą generała Jaruzelskiego w celu likwidacji NSZZ „Solidarność”, zachowania ustroju komunistycznego i osobistych pozycji we władzach.
4199
pinio65
13 grudnia 2020r. o 6:44
~~Ciemnoróżowy Orzech napisał(a): 13 mogło dojść do katastrofy, która mogła się wydarzyć, mogło dojść do wkroczenia wojsk radzieckich na teren naszego kraju
Stan Wojenny był "mniejszym złem" i "uratował Polskę przed wielowymiarową katastrofą.

https://wiadomosci.wp.pl/jaruzelski-to-bohater-ktory-uratowal-polske-6032016586998913a

PAMIĘTAMY

https://ksiazki.wp.pl/stan-wojenny-oczami-rosyjskiego-historyka-6197647349114497a

~Złotordzawy Mikołajek niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 8:40
Pobudka pis_dzielce, Teleranku nie będzie, kapustę przywieźli, gdzie ją zwalić?
~Złotordzawy Mikołajek niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 8:52
O północy z soboty na niedzielę w pobliżu domu Przykurcza na stołecznym Żoliborzu pojawiły się ciężarówki. Rolnicy wyje...i mu na ulicy warzywa, jajka, mięso i położyli martwą świnię.
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 8:56
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzięki Pinio :)

Prześlij mi proszę prywatną wiadomość z Imieniem i Nazwiskiem Pinio .

jeśli Ty napiszesz , to morda w kubeł :)

Tylko dureń może uwierzyć w twoje zapewnienia.
Sprzedałeś tu już niejedną i niejednego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.