~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a):Jak zwykle, nie potraficie czytać ze zrozumieniem i między wierszami, ale nie dziwi mnie to, przykład idzie z góry. Życzę dużo zdrowia w czasie Świąt i w nadchodzącym nowym roku. Powodzenia~~Bławatna Kalmia napisał(a):
lempart, która ma już zresztą coron"k"e viruska. Może podzielisz jej los.
Jaką trzeba być Gnidą Dworska, jakim sku_r..s_ynem żeby życzyć komuś choroby?
Skąd oni tych tych pis_dzielców biorą?
Mam nadzieje i wierzę, że karma wraca.
~Czarnobrązowy Jesion napisał(a): Różnica między stanem wojennym a nierządem pisobolszewi jest taka, że wtedy na Sylwestra zawieszono godzinę policyjną, a teraz kaczor ją wprowadza.Żeby była jasność, nie jestem za pis-em, ale zawsze z waszej strony są porównania do krajów zachodnich, rozwijających się, postępowych, więc zobaczcie co te kraje wprowadzają , Polska robi podobnie i też jest źle ?? Cała Europa, ba , cały Świat walczy z tym badziewiem, a wy tylko żywicie się krytyką. Nadal uważacie że covid nie istnieje??? Pani Lempart też twierdziła, że to fikcja , do momentu, aż sama została zakażona. NIE WIDZIAŁA, ALE UWIERZYŁA. Zobaczymy co będzie miała do powiedzenia na ten temat, gdy już się pojawi. Ale was nadal to nie przekonuje???
Pisowskie gestapo będzie robić łapanki
~~Bławatna Kalmia napisał(a):~Czarnobrązowy Jesion napisał(a): Różnica między stanem wojennym a nierządem pisobolszewi jest taka, że wtedy na Sylwestra zawieszono godzinę policyjną, a teraz kaczor ją wprowadza.Pani Lempart też twierdziła, że to fikcja , do momentu, aż sama została zakażona. NIE WIDZIAŁA, ALE UWIERZYŁA. Zobaczymy co będzie miała do powiedzenia na ten temat, gdy już się pojawi. Ale was nadal to nie przekonuje???
Pisowskie gestapo będzie robić łapanki