~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
Widzisz Maliniaku karma wraca
~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
~~Bladolawendowy Kosaciec napisał(a):~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
Twoja stara to szm... frajerze
~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Bladolawendowy Kosaciec napisał(a):~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
Frajer to ten co okrada , a płacze jak jest okradziony
Lub idzie z Kartonem w rękach na czele z ***** ***
~~Bladolawendowy Kosaciec napisał(a):~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Bladolawendowy Kosaciec napisał(a):~~Rumiana Rudbekia napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a): To ,że bandzior schwytany to bardzo dobrze tylko pytanie czy Pokrzywdzony odzyskał pieniądze ,ja miałem przypadek ,że złodziej okradł mnie na 2,5 tys zł gnoja zamknęli ale ja pieniędzy do dzisiaj nie odzyskałem ,a to że on siedzi to mi koło dupy lata .
Frajer to ten co okrada , a płacze jak jest okradziony
Lub idzie z Kartonem w rękach na czele z ***** ***