Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gwałtowny wzrost umieralności
~Płoworudy Czarny niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 9:52
Działa korona.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 10:21
"Z całą pewnością to niepokojące zjawisko spowodowanie jest skutkami epidemii koronawirusa. Szczegółowe analizy przeprowadzimy po zakończeniu 2020 roku."
A skąd ta pewność?
Czy nie jest przypadkiem tak, że to powojenny wyż demograficzny doszedł właśnie do wieku umierania?
~~Żółtawobrunatny Mamutowiec niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 10:22
Brak leczenia każdej innej choroby prócz Covid-19, teleporady i ogólnie zapaść służby zdrowia. Podziękujmy politykom z lewej i prawej strony za ten syf.
23 grudnia 2020r. o 10:29
~~Żółtawobrunatny Mamutowiec napisał(a): Brak leczenia każdej innej choroby prócz Covid-19, teleporady i ogólnie zapaść służby zdrowia. Podziękujmy politykom z lewej i prawej strony za ten syf.

To Covida ktoś leczy? Ja podczas choroby widziałem tylko kilka razy policjanta i wojskowego. Ale nie wyglądali mi na medyków. Nikt mnie nie osłuchał. Na pulsocośtam czekam do dziś. Porada lekarska przez telefon - proszę się leczyć standardowymi metodami. Dziękuję bardzo, bo właśnie miałem się leczyć niestandardowo :D
~~Żółtawobrunatny Mamutowiec niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 10:33
Brak leczenia każdej innej choroby prócz Covid-19, teleporady i ogólnie zapaść służby zdrowia. Podziękujmy politykom z lewej i prawej strony za ten syf.
~Rudoczerwony Rannik niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 10:45
Prosze nie kłamać
23 grudnia 2020r. o 10:59
~Rudoczerwony Rannik napisał(a): Prosze nie kłamać

Czy to było do mnie? Bo jeśli tak, to opisałem dokładnie na czym polegało moje leczenie. Na koniec telewizyty lekarz mnie poinformował bym do nich nie dzwonił, nie rejestrował się, no chyba że zauważyłbym coś niepokojącego. Miał sam zadzwonić w ostatnim dniu zwolnienia i ustalić co dalej. Nie zadzwonił. Przytomności nie tracę, z oddychaniem daję radę więc i ja nie mam chyba co dzwonić. A czy jakaś rehabilitacja czy jakieś inne działania, nie mam zielonego pojęcia. Więc prosze mi nie mówic że ktoś tu covida leczy.
~~Iliowobłękitny Tojad niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 11:11
Dla lekarza chory na covid to żaden biznes.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.