~~Marchewkowa Jodła napisał(a):~~Kobaltowy Rokitnik napisał(a):
~~Marchewkowa Jodła Jurko liże tyłki swoim pracodawcom powiedzmy że to prawda , temat jest o Tusku , dlaczego on nie wraca .
Kadencja w Europarlamencie i misja skończona , został żeby lizać tyłki tuzom niemieckiej elity politycznej , taki wniosek sam się nasuwa idąc tokiem twojej bezmyślności .
Bałwanie pisz na temat zakładając że potrafisz , osobiście w to wątpię .
Może i jestem bałwanem, ale nie sprzedałem się pislamistom. Bo po co ma wracać do kraju, który już się zeszmacił działaniami rządów pis,gdzie kłamstwo jest na porządku dziennym a hipokryzja króluje niepodzielnie ,gdzie walaka ostołki ważniejsza niż życie suwerena i to są fakty niepodważalne.Jeśli ja jestem bałwanem to kim ty jesteś.
~~Przekrwiony Rącznik napisał(a): My powrotu Rudego nie boimy się, my chcemy sprawiedliwości i ukarania go co zrobił z krajem jak był premierem. Chcemy tylko tego, a nie on złożył hołd niemiecki Angeli, ukorzył się przed Niemcami i korzysta z ich ochronki. Chcemy, żeby zamieszkał po sąsiedzku z Nowakiem w tym "sanatorium".
~~Przekrwiony Rącznik napisał(a): My powrotu Rudego nie boimy się, my chcemy sprawiedliwości i ukarania go co zrobił z krajem jak był premierem. Chcemy tylko tego, a nie on złożył hołd niemiecki Angeli, ukorzył się przed Niemcami i korzysta z ich ochronki. Chcemy, żeby zamieszkał po sąsiedzku z Nowakiem w tym "sanatorium".