~~Stalowoniebieska Liatra napisał(a): ~~Ciemnopiwna Karagana napisał(a): No właśnie zobacz lewaku jaki jesteś obłudny teraz się mądrzysz co to jest konstytucja a wyłaziłeś na miasto drzeć mordę i protestować przeciwko zapisanej w konstytucji ochronie życia. Ten lewako faszyzm jest straszny i bardzo wybiorczy w obronie sadow krzyczeli konstytucja a za chwile protestowali przeciwko zapisowi konstytucji. Zdecydujcie się albo konstytucja jest ważna albo nie. Nie można sobie wybierać co wam pasuje. Widać tez jakich macie lokalnych liderów Panie Sas gratuluje odwagi najpierw transparenty "wojna i Wyp....ac" a teraz skulony ogonek płacz i lament. Żenada do potęgi entej.
A O MOJE ZYCIE MAM SIE NIE MARWIĆ ?MAM RODZIC USZKODZONE PŁODY SKAZANE NA ŚMIERĆ PO URODZENIU PRZEZ CO SAMA MOGE UMRZEĆ ,BO TY TAK CHCESZ??
Lewacy rozumieją tak jak chcą zrozumieć. Skoro nie zrozumiales-łas to ci wytłumaczę. Jeżeli podczas protestów powołujecie się na swoje prawa do protestów zapisane w konstytucji a protestujecie przeciwko zapisowi o ochronie życia zapisanym w konstytucji to chyba gdzieś tu jest lewacka obłudą. A po za tym uszkodzone płody dotyczą niecałego 0,5% kobiet to o czym ty tu piszesz dziecino. Myślę ze nawet nie wiesz przeciwko czemu był ten protest i dlaczego był. PISiory rozegrali was jak ślepe dzieci wystarczy rzucić temacik a lewako nazisci się uruchomia i można wtedy przegłosować ważne ustawy. Tępy PIS zrobił was w wala i to takiego na biegunach.