~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): byłeś w tej grupie z której jeden tobie podobny kopał dziecko...
ale wy wszyscy tacy ''nieskazitelni''...wręcz ''kryształowi''
:]
A Ty byłeś i widziałeś że ktoś kopał dziecko ? .
Oskarżali tego w czerwonej koszuli , mieli założyć sprawę w sądzie , kłamcy tobie podobni .
Coś się niedobrego działo na tym wiecu, ponieważ mój syn wtedy (10 letni) który poszedł tam niestety z czystej ciakawości dostał od Kogoś gwizdek i poproszono go żeby z niego zagwizdał, po czym podszedł do niego jakiś Pan i cytuję kazał mu spier... bo jak nie to ''dostanie'' . Syn przybiegł do domu był przestraszony ...
~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): byłeś w tej grupie z której jeden tobie podobny kopał dziecko...
Oskarżali tego w czerwonej koszuli , mieli założyć sprawę w sądzie , kłamcy tobie podobni .
Coś się niedobrego działo na tym wiecu, ponieważ mój syn wtedy (10 letni) który poszedł tam niestety z czystej ciakawości dostał od Kogoś gwizdek i poproszono go żeby z niego zagwizdał, po czym podszedł do niego jakiś Pan i cytuję kazał mu spier... bo jak nie to ''dostanie'' . Syn przybiegł do domu był przestraszony ...
~Jaskrawoczerwony Wrzos napisał(a): Napisz ile dobra zawdzięczamy Ryzemu Zdrajcy . Pierwszy z brzegu , obniżenie zasiłku pogrzebowego .Wiem zapomniałeś że to PLATFORMA zrobiła, z 6 tyś na 4 tyś. Wiem choroba psychiczna i amnezja zrobiła swoje.
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): byłeś w tej grupie z której jeden tobie podobny kopał dziecko...
to ty stałeś obok tego gościa więc z racji tego że ty ''lubisz dużo wiedzieć'' powinieneś i o tym mieć wiedzę...
dziwne że nie widziałeś bo lubisz ''nadstawiać ucha'' ...hahaha