Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gwizdał na Dudę, wzywa go policja!
~Zszarzały Rokitnik niezalogowany
1 lutego 2021r. o 14:50
Już dawno powinieneś wykreślić PiS i nie wprowadzać w błąd forumowiczów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Portulaka niezalogowany
1 lutego 2021r. o 14:53
~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): byłeś w tej grupie z której jeden tobie podobny kopał dziecko...

ale wy wszyscy tacy ''nieskazitelni''...wręcz ''kryształowi''

:]

A Ty byłeś i widziałeś że ktoś kopał dziecko ? .

Oskarżali tego w czerwonej koszuli , mieli założyć sprawę w sądzie , kłamcy tobie podobni .

Coś się niedobrego działo na tym wiecu, ponieważ mój syn wtedy (10 letni) który poszedł tam niestety z czystej ciakawości dostał od Kogoś gwizdek i poproszono go żeby z niego zagwizdał, po czym podszedł do niego jakiś Pan i cytuję kazał mu spier... bo jak nie to ''dostanie'' . Syn przybiegł do domu był przestraszony ...

Ty się ciesz ze nie spotkał tam księdza ,to oprócz gwizdka przyniósł by do domu święty obrazek .Chociaż 10 lat to już pewnie za stary .
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 14:54
[img=1612187678_xholklk.png]
~Pistacjowy Oczar niezalogowany
1 lutego 2021r. o 14:54
Debile czepiaja sie wszystkiego i wszystkich.
14240
M21W2
1 lutego 2021r. o 14:57
~~Sepiowa Trzmielina napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): byłeś w tej grupie z której jeden tobie podobny kopał dziecko...

Oskarżali tego w czerwonej koszuli , mieli założyć sprawę w sądzie , kłamcy tobie podobni .

Coś się niedobrego działo na tym wiecu, ponieważ mój syn wtedy (10 letni) który poszedł tam niestety z czystej ciakawości dostał od Kogoś gwizdek i poproszono go żeby z niego zagwizdał, po czym podszedł do niego jakiś Pan i cytuję kazał mu spier... bo jak nie to ''dostanie'' . Syn przybiegł do domu był przestraszony ...

To właśnie ci zadymiarze rozdawali gwizdki dzieciom i kazali gwizdać , a to jeden z nich .

Ci sami na wiecach teraz krzyczą wypir...ać .

~~Płowoszary Ognik niezalogowany
1 lutego 2021r. o 15:01
~Jaskrawoczerwony Wrzos napisał(a): Napisz ile dobra zawdzięczamy Ryzemu Zdrajcy . Pierwszy z brzegu , obniżenie zasiłku pogrzebowego .Wiem zapomniałeś że to PLATFORMA zrobiła, z 6 tyś na 4 tyś. Wiem choroba psychiczna i amnezja zrobiła swoje.

A co ty jeszcze chciałeś zarobić na pogrzebie ? Ja dla przykładu wyprawiłem mojej Mamie piękny pogrzeb i zmieściłem się w tej kwocie , a za nagrobek zapłaciłem z prywatnych pieniędzy tak jak wszyscy .Poza tym jeśli nie wystarcza pieniędzy na pochówek to dlaczego PIS nie dołoży .
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 15:01

14240
M21W2
1 lutego 2021r. o 15:13
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):

to ty stałeś obok tego gościa więc z racji tego że ty ''lubisz dużo wiedzieć'' powinieneś i o tym mieć wiedzę...

dziwne że nie widziałeś bo lubisz ''nadstawiać ucha'' ...hahaha

Ten niby kopnięty dzieciak krzyczał biją mnie , kopią mnie , oskarżył gościa który stał nawet dalej od nich jak ja .
Ojciec ten co rozdawał dzieciom gwizdki i kazał gwizdać wrzucił filmik na fb , dzieciak go nagrał telefonem , jakaś noga go dotknęła , zapewne jednego z nich .
To tacy prowokatorzy jak Ty ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza