~Sinawy Kokornak niezalogowany 7 lutego 2021r. o 8:40
Ta strona powinna byc zablokowana zeby nikt nie pisal takich durnot co bylo juz nie wruci zycia Kacperkowi a ojciec dostal odsiatke i jak wyjdzie to i tak nigdy nie zapomni co sie wydarzylo ze przez nieuwage doprowadzil do tragedii i ze to mu zostanie do konca zycia ze jego dziecka juz nie ma i dajcie juz spokoj zajmijcie sie swoim zyciem, problemami a ich zostawcie w spokoju bo to nie jest mile
~Brudnobiały Grujecznik niezalogowany 7 lutego 2021r. o 10:13
Boleć.info jest redakcja która powinna zatrudnić lepszych pracowników. Gdybym był Rafałem B. podalbym Was do sądu o zakłamanie na tle społecznym i nalegal na zmianę nazwy na Bolec.Zle.Info
~Ceglastoróżowy Czosnek niezalogowany 7 lutego 2021r. o 13:13
~Brudnobiały Grujecznik
Wydaje mi się, że trudno byłoby cokolwiek napisać w sposób zrozumiały dla Ciebie.
Ps. Jeszcze nigdy nie widziałem żadnego byka na oborze, wpadł ostatnio jakiś mocniejszy narkotyk?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.