Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

'Katotaliban'?

22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 9:31
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):
Horus napisał(a):

No to nie wiem dlaczego ty jeszcze po świecie chodzisz. Już dawno powinieneś się poddać eutanazji. Byłoby to z pożytkiem dla wszystkich.

nie wiesz/
jeszcze wiele nie nie wiesz i z takim ''myśleniem'' jak twoje niewiele się dowiesz ...

a jaki jest pożytek z ciebie kiedy tu piszesz?
ot skrobniesz kilka słów bez sensu i ''po ptokach'' :]

tyle twoich ''myśli'' :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Brązowozłota Perowskia niezalogowany
6 lutego 2021r. o 9:48
Tak ci kościół katolicki w Polsce przeszkadza? A kim ty byś był gdyby nie kościół? Marksistowcem czy multikulti. Wtedy twoje "złote" myśli mogłyby być cenzurowane albo wogóle byś nie mógł swobodnie się wypowiadać. Tą wolność masz dzięki polskiemu kościołowi.
~~Grafitowy Bluszczyk niezalogowany
6 lutego 2021r. o 19:48
~Brązowozłota Perowskia napisał(a): Tak ci kościół katolicki w Polsce przeszkadza? A kim ty byś był gdyby nie kościół? Marksistowcem czy multikulti. Wtedy twoje "złote" myśli mogłyby być cenzurowane albo wogóle byś nie mógł swobodnie się wypowiadać. Tą wolność masz dzięki polskiemu kościołowi.

Dlaczego ludzie wypisują takie brednie - bez kościoła byłbym wolnym i niezniewolonym - być może i ty używał byś właściwie swojego mózgu. Podstawową rolą kościoła jest niesienie słowa bożego a nie sianie nienawiści i hipokryzji.
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 19:53
ciekawe czy i twój post zniknie ?
bo mój zniknął zaraz po tym jak zapytałem w jaki to sposób Kościół przyczynił się do mojej ''wolności''

chyba ktoś uznał że tym pytaniem ''atakuję kościół '' :]
~~Ciemnoniebieski Czosnek niezalogowany
6 lutego 2021r. o 19:54
~~Grafitowy Bluszczyk napisał(a):
~Brązowozłota Perowskia napisał(a): Tak ci kościół katolicki w Polsce przeszkadza? A kim ty byś był gdyby nie kościół? Marksistowcem czy multikulti. Wtedy twoje "złote" myśli mogłyby być cenzurowane albo wogóle byś nie mógł swobodnie się wypowiadać. Tą wolność masz dzięki polskiemu kościołowi.

Dlaczego ludzie wypisują takie brednie - bez kościoła byłbym wolnym i niezniewolonym - być może i ty używał byś właściwie swojego mózgu. Podstawową rolą kościoła jest niesienie słowa bożego a nie sianie nienawiści i hipokryzji.

No właśnie! Dlaczego wypisujesz brednie? To jest dobre pytanie. Mógłbyś napisać jak kościół zabrał ci wolność i zniewolił? Poza tym przeczytaj co napisałeś, bo z pierwszego zdania wynika, że nie używasz właściwie swojego mózgu. Zrób rozbiór logiczny tego zdania i wyjdzie ci jak w banku, że mózgu, zgodnie z twoimi własnymi słowami, nie używasz.
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 20:02
skąd protesty kobiet?

bo im się proboszcz nie podoba?
Kościół je zniewala swoimi chorymi wizjami ale to chyba efekt nadmiaru kadzidła...;)

kościółkowi drą japy o ochronie życia a sami się sprzeniewierzają swoim niby to zasadom co do ''czystości moralnej i duchowej''

wiesz kim jest ten ksiądz ze zdjęcia?

[img=1612638145_6575kuy.gif]
18442
PIS-PO-PRL
6 lutego 2021r. o 20:06
Ja też czasami mam chore wizje... która Cię zniewoliła najbardziej? :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 20:30
dzisiaj?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!