~Żółtoszara Facelia niezalogowany 16 lutego 2021r. o 11:11
Wczoraj opublikowano artykuł Adama Wajraka o takim procederze. Tak jak opisał, tutaj na dzień dobry zaczęto zacierać ślady i stwierdzono wypadek komunikacyjny. Wilczyca mogła być odstrzelona w innym miejscu i podrzucono ją w okolice drogi. Wątpliwe, by strzał oddał kłusownik. Kto legalnie chadza z bronią myśliwską? Myśliwi?
~Jaskrawozielona Kosodrzewina niezalogowany 16 lutego 2021r. o 15:32
To czasami nie ta zabidzona suczka co często dreptała sobie na końcu Zabobrza?Kiedyś za pierwszym razem jak ją zobaczyłam to się wystraszyłam.Duża i łudząco podobna do wilka,ale odbiegała od oryginału i też takie jasne umaszczenie jak ta tu.
~Jaskrawozielona Kosodrzewina niezalogowany 16 lutego 2021r. o 15:33
To czasami nie ta zabidzona suczka co często dreptała sobie na końcu Zabobrza?Kiedyś za pierwszym razem jak ją zobaczyłam to się wystraszyłam.Duża i łudząco podobna do wilka,ale odbiegała od oryginału i też takie jasne umaszczenie jak ta tu.
~~Jaskrawożółty Groszek niezalogowany 16 lutego 2021r. o 15:53
A jakby tak redakcja przestała mylić Inspekcję Weterynaryjną z Sanepidem to byłoby miło. Fakt że urzędują na tej samej posesji ale różnica kompetencji olbrzymia.
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany 16 lutego 2021r. o 19:01
~~Jaskrawożółty Groszek napisał(a): A jakby tak redakcja przestała mylić Inspekcję Weterynaryjną z Sanepidem to byłoby miło. Fakt że urzędują na tej samej posesji ale różnica kompetencji olbrzymia.
Jedni bardziej niepotrzebni od drugich. Łagodnie mówiąc
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.