M21W2 napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Janusz albo mamy Demokrację i prawo własnego zdania na dane tematy ???
Lub inaczej to widzisz ??
Mój odnośnik porównawczy jest jasny , przejrzysty:):)
Codziennością są pytania zadawane mi przez rodowitych Niemców o sytuację
W Polsce robiąc przy tym mimikę jakoby Dyktatura zadomowiła się w Polsce na stałe :):) lecz oni mają wiadomości przekazywane przez media wiadomo po czyjej stronie stojące :):)
I nie dziwi mnie to gdy Niemcy oglądając fotki z Krupówek ,pukają się w czółko twierdząc iż Polacy są oderwani od rzeczywistości .:):)
Przy okazji może Janusz masz receptę na Pandemię zwaną COVID ??
Janusz nawet moja żona którą nie interesuje polityka /politycy
Dzisiaj wystrzeliła przysłuchując się częściowo wypowiedzią byłym rządzącym w
Śniadaniu Polsatu i Kawce na ławę .
Cytuje dosłownie , a co to koncert życzeń , a dlaczego tego nie zrealizowali przez 8 lat
Rządzenia ???
Tak że widzisz te ich wypowiedzi powoli zaczynają nudzić ,
Nawet tych co polityka nie interesuje:):)
~~Różowawy Szafirek napisał(a):Jurko61 napisał(a): Janusz gdzie tu manipulację zwietrzyłeś??
Pierwsza fotka info FFP2 maseczka byśmy wreszcie zrozumieli że jest taka potrzeba
nie tylko w Polsce
A druga fotka pokazuje jaką ciekawą lekturę czyta były BOSS z PO :):)
Co w tym złego widzisz??
Każdy interpretuje jak uważa:):)
Ty zinterpretowałeś jak wyżej ,
Nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować :):
Dopisane 21.02.2021r. o godz. 18:00:Przecież nikt nie zabronił Donaldowi czytać lektury instruktażowej :):)
Ty folkzdojczu pijacki masz tyle do gadania co świnia w rzeźni .Żeby się wypowiadać na sprawy polskie trzeba być Polakiem i nie wklejać falsyfikatów .Lepiej napisz ile podatku zapłaciłeś w Polsce w swoim marnym życiu .
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): a teraz przypomnij jak to się rozpisałeś o swoim ''fałszywym koledze'' który zaprosił cię pod swój dach a ty ''niedorobiony esbeku'' siedziałeś przy stole nadstawiając ''gumowe ucho'' :]
przypomnij jaki to był temat?
obłudniku pieprzony ...:]
Smrodzisz skunksie .
Jurko61 napisał(a):~~Różowawy Szafirek napisał(a):Jurko61 napisał(a): Janusz gdzie tu manipulację zwietrzyłeś??
Pierwsza fotka info FFP2 maseczka byśmy wreszcie zrozumieli że jest taka potrzeba
nie tylko w Polsce
A druga fotka pokazuje jaką ciekawą lekturę czyta były BOSS z PO :):)
Co w tym złego widzisz??
Każdy interpretuje jak uważa:):)
Ty zinterpretowałeś jak wyżej ,
Nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować :):
Dopisane 21.02.2021r. o godz. 18:00:Przecież nikt nie zabronił Donaldowi czytać lektury instruktażowej :):)
Ty folkzdojczu pijacki masz tyle do gadania co świnia w rzeźni .Żeby się wypowiadać na sprawy polskie trzeba być Polakiem i nie wklejać falsyfikatów .Lepiej napisz ile
podatku zapłaciłeś w Polsce w swoim marnym życiu .
Jak już piszesz , to bądź na tyle uprzejmy DYLATANCIE :):)
I pisz poprawnie VOLKSDEUTSCH :):)
[img=1613931357_10tsv1m.jpg]