Horus napisał(a): a ja nadal czekam na te cytaty gdzie to ponoć ''chamsko i wulgarnie '' atakuję niby Warsa niby em einundzwanzig :D
jak tam necik u ciebie?
bo dzisiaj chyba w końcu skończą się problemy jeśli wszystko pójdzie adminom po myśli ...chodzi o to co emem sugerował w technicznym...
Ośle napisałem >Pisałem ze cztery lata temu zalogowany jako Wars .
Byłeś w stosunku do mnie bardzo WYLEWNY , nie tylko o Ojcu i Mamie ale też o Wujku który zrobił większa karierę jak Twój Ojciec bo był w partii , miał stopień Majora czy Pułkownika dokładnie nie pamiętałeś .
Pisałeś gdzie pracowałeś , jak budowałeś dom tak że nie truj że nic nie wiem .
Jak Ciebie poinformowałem że Wars to M21 wróciłeś w krótkim czasie do swoich chamskich ataków i insynuacji .
Gdzie tu jest że atakowałeś mnie jako Warsa , ty masz jakiś problem ze zrozumieniem co czytasz czy nie potrafisz nic napisać aby nie skłamać .
WYLEWNY --Skłonny do zwierzeń .
Dopisane 21.03.2021r. o godz. 16:09:
PIS-PO-PRL napisał(a): szkoda, że z takim zaangażowaniem nie sprawdził Pan artykułu z business insider, który Panu wkleiłem. Ale tam nie było czego obalać... sama prawda... taka niewygodna :D
Panie PRL odpowiedziałem , nie przeczytał Pan , krótko powtórzę - nie komentuję artykułów i spekulacji dziennikarzy .
O ile dobrze pamiętam chodziło o dużą śmiertelność w zeszłym roku .