Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
22258
#Horus nieaktywny
21 marca 2021r. o 15:32
dobra ..za chwilę wrócę bo muszę zresetować router bo mam jakiś problem z buforem drukarki ...
ten ''corona'; jak widzę wszystko atakuje...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Turkusowa Karagana niezalogowany
21 marca 2021r. o 15:35
Dziwny człowiek. Nie musisz zawsze meldować każdego wyjścia do kibla.
14240
M21W2
21 marca 2021r. o 16:09
Horus napisał(a): a ja nadal czekam na te cytaty gdzie to ponoć ''chamsko i wulgarnie '' atakuję niby Warsa niby em einundzwanzig :D

jak tam necik u ciebie?
bo dzisiaj chyba w końcu skończą się problemy jeśli wszystko pójdzie adminom po myśli ...chodzi o to co emem sugerował w technicznym...

Ośle napisałem >Pisałem ze cztery lata temu zalogowany jako Wars .
Byłeś w stosunku do mnie bardzo WYLEWNY , nie tylko o Ojcu i Mamie ale też o Wujku który zrobił większa karierę jak Twój Ojciec bo był w partii , miał stopień Majora czy Pułkownika dokładnie nie pamiętałeś .
Pisałeś gdzie pracowałeś , jak budowałeś dom tak że nie truj że nic nie wiem .
Jak Ciebie poinformowałem że Wars to M21 wróciłeś w krótkim czasie do swoich chamskich ataków i insynuacji .

Gdzie tu jest że atakowałeś mnie jako Warsa , ty masz jakiś problem ze zrozumieniem co czytasz czy nie potrafisz nic napisać aby nie skłamać .
WYLEWNY --Skłonny do zwierzeń .

Dopisane 21.03.2021r. o godz. 16:09:

PIS-PO-PRL napisał(a): szkoda, że z takim zaangażowaniem nie sprawdził Pan artykułu z business insider, który Panu wkleiłem. Ale tam nie było czego obalać... sama prawda... taka niewygodna :D

Panie PRL odpowiedziałem , nie przeczytał Pan , krótko powtórzę - nie komentuję artykułów i spekulacji dziennikarzy .

O ile dobrze pamiętam chodziło o dużą śmiertelność w zeszłym roku .
22258
#Horus nieaktywny
21 marca 2021r. o 16:10
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): a ja nadal czekam na te cytaty gdzie to ponoć ''chamsko i wulgarnie '' atakuję niby Warsa niby em einundzwanzig :D

Ośle napisałem >Pisałem ze cztery lata temu zalogowany jako Wars .

Jak Ciebie poinformowałem że Wars to M21 wróciłeś w krótkim czasie do swoich chamskich ataków i insynuacji .

M21W2 22 godz. 32 min. temu

tutaj pisałeś oszuście ...

więc czekam na przykłady tych ''ataków i insynuacji'' ...;D

tak ''oszołomie ..trzeba myśleć co się pisze a nie tu wpadać w euforię nad sobą samym...hahaha
18442
PIS-PO-PRL
21 marca 2021r. o 16:14
M21W2 napisał(a):

Panie PRL odpowiedziałem , nie przeczytał Pan , krótko powtórzę - nie komentuję artykułów i spekulacji dziennikarzy .

tylko że to nie spekulacje, a dane z gusu...
a ludzie pewnie umarli w tak dużej liczbie, nadprogramowo, bo taki mieli kaprys.
Kto co lubi

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 marca 2021r. o 16:24
proszę bardzo...

teraz czekam na post gdzie to ja atakuję...;D

bo tutaj jakoś nie widzę...[img=1616340292_kkt9knt.png]
14240
M21W2
21 marca 2021r. o 16:24
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):

a ludzie pewnie umarli w tak dużej liczbie, nadprogramowo, bo taki mieli kaprys.
Kto co lubi

Ja nie napisałem że Pan spekuluje tylko dziennikarze , nie zaprzeczam że była duża śmiertelność , GUS podał ilość zmarłych i tylko tyle .
Dziennikarze pytali w tym temacie Ministra Zdrowia odpowiedział że to należy zbadać , jakiś instytut tym się zajmuje , jak ustalą zostanie to opublikowane .
13926
qwax_
21 marca 2021r. o 16:32
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Kto co lubi

Dałbyś już spokój i zaczął być w końcu być poważny ;)
Zarówno działania rządu w sprawie tej "strasznej" pandemii są wzorowe, jak i szczepionki są świetne i bezpieczne.
Tylko Polacy są zwyczajnie nieodpowiedzialni i umierają nadmiarowo - zarówno w związku z lockdownami i ostatnio ze szczepionkami.
I to trzeba nagłaśniać i krytykować, a może i finansowo rodziny zmarłych karać - bo to przecież jawny sabotaż polskich naukowców, których w końcu nie mamy ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza