M21W2 napisał(a):
Janusz Ty masz naprawdę problem z czytanie ze zrozumieniem , nie prowadzę ipeka i nie zbieram na ciebie haków .
Ty bezczelnie atakujesz nie tylko mnie , puszczam to płazem lub odpowiadam Tobie schodząc do Twojego poziomu .
Atakiem na mnie są wszystkie kłamstwa które piszesz o mnie jako działaczu Solidarności nie mam zamiaru tego cytować , nie widzę takiej potrzeby .
nie ...to ty manipulancie masz ze sobą problem bo ponoszą cię emocje a w twoim wieku to niezdrowe ...:D
łżesz pisząc że cię atakowałem jako jakiegoś Warsa...
proszę więc o przykłady a ty teraz kiedy udowadniam ci kłamstwo uciekasz od prostej odpowiedzi i zamieszczenia cytatów...
ja cię ''bezczelnie atakuję '' za twoją ''działalność ' w ''s''?
jaką ''działalność '' ? pytam po raz kolejny?
to jest ta ''bezczelność'' z mojej strony?
i co tu chcesz pokazać pisząc że ''puszczasz to płazem''?
a gdybyś nie chciał to co byś zrobił?....;D
piszę i będę pisał krytycznie i o tobie jako byłym członku :D ''s'' i podobnie będę pisał o całej tej organizacji bo prawdziwym związkiem była bardzo krótko...
''.....piszesz o mnie jako działaczu Solidarności nie mam zamiaru tego cytować .....''
ależ cytuj ...
nie czujesz ''potrzeby''?...a szkoda bo w końcu zwieracze ci puszczą i będzie plama...
jesteś ''cienki bolek'' w porównaniu z tymi co naprawdę dla ''s'' coś zrobili ...a przynajmniej próbowali ...
poczytaj wypowiedzi niejakiego Andrzeja Paczkowskiego ...jakąś jego książkę ( ja przeczytałem jedną ) wtedy poznasz chociaż część prawdy przed którą tak się bronisz ...:D