Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
22258
#Horus nieaktywny
21 marca 2021r. o 20:27
ty...
gdzie twoi siedzieli?

aha ...wszędzie dookoła ...:D[img=1616354866_yw5x4aw.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
21 marca 2021r. o 20:50
M21W2 napisał(a):
Typowe unikanie dyskusji o faktach , zresztą co ja tu robię dyskutując z takim specjalistom od wszystkiego jak Ty .

Hahaha
autentycznie się uśmiałem :D
dyskusja o faktach... faktami zajmie się odpowiednia komisja, by dalej mógł Pan o nich mówić i wiedział które fakty są autentyczne, a które foliarskie :D

PIS=PO=PRL
13926
qwax_
21 marca 2021r. o 20:51
M21W2 napisał(a):
Typowe unikanie dyskusji o faktach , zresztą co ja tu robię dyskutując z takim specjalistom od wszystkiego jak Ty .

To wszystko przez to, że ja nie wiem, które strony są naukowe, a które foliarskie ;)
Jeszcze tylko niech córka dra Sałdana publicznie ogłosi, że ojciec był okazem zdrowia, ale miał jakiegoś zaawansowane raka, więc szczepienie ze zgonem nie miało żadnego związku i sprawa śmierci lekarzy po szczepieniach przestanie istnieć ;)
Swoją drogą całe szczęście, że ci dwaj lekarze, którzy "boki zrywali" z wszelkich foliarskich teorii, nie zachorowali na tego zabójczego covida, bo mogliby jeszcze nawet węch stracić ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Czerwonopomarańczowa Gęsiówka niezalogowany
21 marca 2021r. o 20:57
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Hahaha
autentycznie się uśmiałem :D
dyskusja o faktach... faktami zajmie się odpowiednia komisja, by dalej mógł Pan o nich mówić i wiedział które fakty są autentyczne, a które foliarskie :D

Ale ty niekumaty jesteś! Foliarskie są te, które MW po konsultacji z Benkiem uzna za foliarskie. Dane GUS też są foliarskie, a profesorowie mający inne zdanie niż Simon-Horban to prof. foliarstwa. Proste?
Teraz czekamy na dane z "instytutu" i oni na pewno podadzą do wierzenia jedynie słuszne prawdy objawione. A że ludzie umierają nadliczbowo bez covida to wina foliarzy! Przecież można by było wszystkich umierających pod covid podciągnąć i wtedy byłby prawdziwy porządek. A tu foliarze protestują!
18442
PIS-PO-PRL
21 marca 2021r. o 21:04
a skąd ja mam wiedzieć, foliarz jestem zwykły
ledwo co się dowiedziałem, że ziemia jest płaska. Kurła, zawsze się dziwiłem, że ci po drugiej stronie nie odpadają od niej... no i się wyjaśniło. Od płaskiego nikt nie odpadnie :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 marca 2021r. o 21:09
ładnie to tak robić sobie ''jaja'' ze staruszka obsesyjnie owładniętego myślą o własnej nieomylności ...

on tu już jest niekwestionowanym wręcz ''ałtorytetem''
chyba jest blisko ''specjalizacji'' :D
~~Smolista Kuningamia niezalogowany
22 marca 2021r. o 7:39
Łolaboga! Co to sie porobiło! Te naukowce tera calkiem co innego gadajom, niźli niedawno.
https://portal.abczdrowie.pl/koronawirus-naukowy-ostrzegaja-czas-skonczyc-z-obsesyjnym-odkazaniem-moga-powstac-superbakterie
Ja to myślem, że czas skończyć z łobsesyjnym zamykaniem wszyćkiego, bo takie wiarusy i bakteryje powstanom, jakich ani Pan Lucjan, ani Benek nie widzieli. A to przeca znafce nieprzecientne!
A co ja tera zrobiem z bańką płynu do desynfekcji rąk, któren naukowce kupić kazali?
~~Płomiennoruda Fasola niezalogowany
22 marca 2021r. o 7:41
Horus napisał(a): ładnie to tak robić sobie ''jaja'' ze staruszka obsesyjnie owładniętego myślą o własnej nieomylności ...

on tu już jest niekwestionowanym wręcz ''ałtorytetem''
chyba jest blisko ''specjalizacji'' :D

przypisujesz innym swoje chore wyobrażenia?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.