~~Bławatkowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Będzie ich z każdym tygodniem mniej.
Ahoj z nimi !
Id ioto , jak sie zaszczepiłeś to czego sie boisz?
Ja się nie boję.
Wolę tylko jak wokół mnie jest mniej de.bili.
No więc zaszczep całą swoją rodzinę.
Moja rodzina do tej kategorii nie należy i dawno jest w całości zaszczepiona.
A antyszczepionkowych de.bili mi nie żal.
Chyba przeciwko wściekliźnie kundlu .
~~bbc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !
Ja się nie boję.
Widać że to raczej tobie matole piana już z pyska leci więc chyba już za późno dla ciebie nawet na szczepionkę.
Oddalam się od ciebie bo i wścieklizna i głupota są zaraźliwe.
~~Bławatkowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !
Ja się nie boję.
No skoro twoja rodzina zaszczepiona to niedługo będzie wokół ciebie mniej de bili
~~bbc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !
Ja się nie boję.
Nie wchodzi człowieku w polemikę z kims kto Cię wyzywa od ...i ,to jest bardzo nieszczęśliwy człowiek któremu mózg wyparło TVP ,on nie potrafi samodzielnie myśleć.Czas pokaże kto zostanie na tej planecie a kto na własne żądanie się unicestwił
Zastosowana autokorekta