Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Foliarze
~~bbc niezalogowany
25 listopada 2021r. o 20:22
~~Bławatkowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Będzie ich z każdym tygodniem mniej.
Ahoj z nimi !

Id ioto , jak sie zaszczepiłeś to czego sie boisz?

Ja się nie boję.
Wolę tylko jak wokół mnie jest mniej de.bili.

No więc zaszczep całą swoją rodzinę.

Moja rodzina do tej kategorii nie należy i dawno jest w całości zaszczepiona.
A antyszczepionkowych de.bili mi nie żal.

Chyba przeciwko wściekliźnie kundlu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysa Gazania niezalogowany
25 listopada 2021r. o 20:28
Ubywa genetycznie modyfikowanych mutantów z każdym dniem ,teraz dobijają ich trzecią szprycą a dla reszty przygotowują już czwartą i piątą .

Opublikowane przez brytyjskie rządowe Biuro Statystyk dane dotyczące Anglii pokazują, że śmiertelność osób zaszczepionych w wieku poniżej 60 lat jest dwa razy wyższa niż śmiertelność w tej samej grupie wiekowej osób niezaszczepionych.
Tendencja ta utrzymuje się od niemal pół roku i „nikt nie potrafi wyjaśnić” tej charakterystyki statystycznej, zresztą nikt z oficjalnych mediów nie próbuje nawet zainteresować się tymi danymi i prosić o ich interpretację przedstawicieli rządowych, naukowców czy też tzw. ekspertów regularnie występujących w programach telewizyjnych.
Jak podaje Alex Berenson, amerykański dziennikarz śledczy (autor 15 książek, ostatnio specjalizujący się w wyjaśnianiu tzw. pandemii), trudno jest to zjawisko wyjaśnić inaczej, jak skutek działania tzw. szczepionek przeciwko Covid-19.
Właśnie nadeszły dane z Niemiec i innych krajów, opublikowane przez Steve’a Kirscha, które pokazują trend nadmiarowych zgonów w 16 krajach, właśnie tych z wysokim wskaźnikiem wyszczepienia. Gdyby mowa była o jednym obszarze, jednym kraju, malkontenci, nieucy i różni medialni „eksperci”, mogliby zasłaniać się „jednostronnymi badaniami”, jednak gdy te same tendencje mają miejsce naraz w wielu krajach, a jedynym ich wspólnym mianownikiem jest „szczepionka przeciwko Covid-19”,
Dane ze wszystkich krajów pokazują jednoznacznie, że tzw. szczepionka przeciwko Covid-19 jest najbardziej niebezpiecznym preparatem oferowanym jako szczepionka, w całej historii szczepienia ludzkości wszystkimi do tej pory znanymi szczepionkami.
~~Płomienisty Oczar niezalogowany
25 listopada 2021r. o 20:58
W tej całej pandemia nie jest ważne kto się zaszczepił a kto nie. Ważne żeby się na koncie zgadzało bo kasa jest najważniejsza w tym wszystkim!
~~Bławatkowa Fasola niezalogowany
25 listopada 2021r. o 21:02
~~bbc napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !

Ja się nie boję.

Widać że to raczej tobie matole piana już z pyska leci więc chyba już za późno dla ciebie nawet na szczepionkę.
Oddalam się od ciebie bo i wścieklizna i głupota są zaraźliwe.

~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
25 listopada 2021r. o 21:07
~~Bławatkowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !

Ja się nie boję.

No skoro twoja rodzina zaszczepiona to niedługo będzie wokół ciebie mniej de bili
~~Starozłoty Tamaryszek niezalogowany
25 listopada 2021r. o 21:07
Dawniej wampiry i zombie przebijano osinowym kołkiem aby ich dobić .W dzisiejszych czasach najpierw się tworzy wampiry i zombie wstrzykując im specjalny preparat w dwóch dawkach następnie dobija się ich trzecią dawką a w zapasie ma się czwartą i piątą dla tych którzy nie padną po trzeciej.Taki nowy sport sanitarny
~~Ametystowa Kokoryczka niezalogowany
25 listopada 2021r. o 21:22
~~bbc napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Foliowych deb.ili nie należy przekonywać do szczepienia.
Ahoj z nimi !

Ja się nie boję.

Nie wchodzi człowieku w polemikę z kims kto Cię wyzywa od ...i ,to jest bardzo nieszczęśliwy człowiek któremu mózg wyparło TVP ,on nie potrafi samodzielnie myśleć.Czas pokaże kto zostanie na tej planecie a kto na własne żądanie się unicestwił

Zastosowana autokorekta

~~10ta dawka niezalogowany
25 listopada 2021r. o 22:02
Wyłącz de bi lu jeden z drugim telewizor i internet i zobaczysz jak znika covid.
Gdy by tak naprawdę wejść na oddział szpitalny i zapytać tam leżących na covid to okazuje się że zaszczepionych i nie zaszczepionych jest tylu samo. Jeżeli głupki chcą aby osoby niezaszczepione płaciły za leczenie, to tak samo ci którzy dali sobie wstrzyknąć szczepionkę i mają powikłania też powinni za leczenie płacić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza